Zoek
Sluit dit zoekvak.

S.K.S. b.v.

S.K.S. is een voorraadhoudende groothandel, gespecialiseerd in Roestvast stalen leiding- en procescomponenten t.b.v. de lichte procesindustrie.

Op basis van een jarenlange ervaring hebben wij een totaalpakket samengesteld waarin we de mogelijkheid bieden om verschillende prijs/kwaliteit niveaus te kiezen. In deze “supermarkt” hebben we een volledig pakket installatiematerialen in verschillende maten en uitvoeringen en daarnaast de bijbehorende procesappendages van de meest toonaangevende merken.

Met de aanwezige voorraad en kennis van zaken kunnen wij snel en objectief inspelen op uw behoefte. Indien u gebruik maakt van onze flexibiliteit creëert u voor uzelf een goederen en informatiestroom “op maat”. Hierin staat verkrijgbaarheid, bereikbaarheid en leveringsbetrouwbaarheid centraal.

Ervaring en specialisme

U communiceert met een gesprekspartner die weet waar u over praat, hierover mee kan denken en met de enorme mogelijkheden binnen het S.K.S. pakket, de meest ideale oplossing biedt voor uw behoefte.

Constant kwaliteit en prijsniveau

Ons streven naar duidelijkheid en een duurzame relatie, met u maar ook met onze toeleveranciers, vraagt om een consequente werkwijze.

Eenmaal gekozen voor een bepaalde kwaliteit, garanderen wij een vaste uitvoering en prijsniveau. Daarnaast is deze continuïteit een waarborging voor de actuele eis op gebied van traceerbaarheid.

Beschikbaarheid van de componenten

Voortdurend evalueren wij onze afzet en de vraag in de markt. Op basis van deze gegevens onderhouden wij onze voorraad constant.

Wij hebben ons magazijn gevuld met leidingcomponenten die voldoen aan de actuele eisen en richtlijnen.

Naast procesappendages liggen er ook de nodige spare-parts van de meest toonaangevende fabrikaten op voorraad.

S.K.S. Process Components
BEDRIJFSNAAM:
S.K.S. b.v.
ADRES:
Keurweg 2
POSTCODE:
5145 NX
PLAATS:
Waalwijk
LAND:
Nederland
TEL. NUMMER:
088-1202300

Informatie aanvragen

Producten van S.K.S. b.v.

Afsluiters

Uitgelichte video