Zoek
Sluit dit zoekvak.

Technotrans Institute for Technology Transfer BV

Technotrans, Institute for Technology Transfer is al sinds 1992 een gewaardeerd en op de industriële werkpraktijk gericht kennisinstituut voor technici op MBO+, HBO en Academisch niveau. Ons cursusprogramma is breed en hoofdzakelijk gericht op de verbetering van competenties, werkprocessen en kennisuitwisseling in o.a.: de (petro)chemie, voeding, de metaal, energiesector, afvalverwerking en waterzuivering.

Technotrans biedt een ruime keuze aan korte, vak- en praktijkgerichte trainingen op het gebied van apparatenkennis; unit operations; solids (stortgoed) technologie; procesveiligheid en arbeidsveiligheid; projectmanagement en kostenbeheersing.

De cursussen worden verzorgd op uitstekend bereikbare externe locaties in Nederland en België, maar natuurlijk ook InCompany, afgestemd op uw eigen werkpraktijk. Ons basisprogramma treft u in het cursusoverzicht. Maar er is meer, want menig complex procesprobleem is door ons opgelost door de casus als uitgangspunt te nemen in een interactieve maatwerk training. Bel ons voor uw specifieke situatie: +31-(0)10-2341082.

Technotrans Institute for Technology Transfer BV –  Industrieel kennisnetwerk voor technici

Technotrans introduceert een industrieel kennisnetwerk. Door middel van o.a. themabij-eenkomsten en afgeschermde fora voor kennis-en informatie uitwisseling, wordt een omgeving gecreëerd waarin technici open met elkaar kunnen communiceren zonder interventie van commerciële belangen. Het lidmaatschap is exclusief voorbehouden aan technici werkzaam in de verschillende sectoren van de producerende industrie en Technische Universiteiten in Nederland en Vlaanderen.

Technotrans Institute for Technology Transfer BV
BEDRIJFSNAAM:
Technotrans Institute for Technology Transfer BV
ADRES:
Jan Ligthartstraat 1
POSTCODE:
3135 HM
PLAATS:
Vlaardingen
LAND:
Nederland
TEL. NUMMER:
00.31.10.2341082
FAX NUMMER:
00.31.10.2341172

Informatie aanvragen

Producten van Technotrans Institute for Technology Transfer BV

Cursussen

Uitgelichte video