Flag of NetherlandsTetra Pak Processing Systems B.V.

Met innovatieve concepten, efficiënte proceslijnen, moderne automatiseringsoplossingen en op maat gesneden serviceproducten is Tetra Pak Processing Systems sinds jaar en dag dé specialist op het vlak van ontwerp en implementatie van totaaloplossingen voor de voedingsmiddelenindustrie.

Verbetering van de productie-efficiëntie en/of flexibiliteit, vermindering van de impact op het milieu, vergroting van veiligheid en verlengde houdbaarheid van voedingsmiddelen zijn de hoofddoelstellingen van Tetra Pak bij het ontwerpen van componenten en systemen.

Tetra Pak Processing Systems heeft zich gespecialiseerd in het leveren van productieoplossingen, procescomponenten en/of turnkey oplossingen voor de volgende productcategorieën: Dairy, Cheese, Prepared Food, Beverage, Ice Cream en Cosmetics.

Tevens kunt u bij Tetra Pak terecht voor procesautomatisering, inclusief traceability en reporting. Via een Tetra PlantCare serviceovereenkomst levert Tetra Pak 24/7 onderhoud en reparatie voor de geleverde procesapparatuur en automatiseringsystemen.

Tetra Pak Processing Systems B.V.
Hoofdveste 18
3992
DG Houten
Netherlands
+31 30 634 99 99
+31 30 634 99 00
Visit website
INFORMATIE AANVRAGEN
Nieuwsbrief