Zoek
Sluit dit zoekvak.

Van Beek

Een Van Beek is altijd maatwerk

Van Beek is de specialist op het gebied van schroeftransport. Onze kernactiviteiten bestaan uit het verkopen, ontwerpen en fabriceren van schroeftransporteurs, Dino bulkwagenvullers en Celsius schroefwarmtewisselaars. Maatwerk is hierbij ons uitgangspunt, wat wij maken is voor elke klant uniek. Met onze kennis en expertise helpen wij u bij het maken van de juiste keuzes voor uw proces.

De norm in schroeftransport

Op onze productielocatie in Drunen produceren wij alle vormen van schroeftransport, naast koker- en trogtransporteurs leveren wij onder andere ook hoogvullers, asloze schroeftransporteurs, weegschroeven, grof-/fijndoseerders, big bag lossystemen, brekers, woelers, bunkers, losbodems, zakkenverdichters en monsternameschroeven. Ook zijn wij zeer gespecialiseerd op het gebied van Hypreme hygiënische toepassingen voor met name de food, farma en chemie branches.

ATEX-typegoedkeur

Op het gebied van explosieveiligheid zijn wij het enige bedrijf dat schroeftransporteurs mag produceren met een ATEX-typegoedkeur. Deze typegoedkeur houdt in dat wij een groot deel van de schroeftransporteurs voor ATEX categorie 1 niet individueel door notified body TÜV Rheinland hoeven te laten keuren wat weer tijd bespaart voor u als klant.

Service is voor ons zeker zo belangrijk

Voor ons houdt levering niet op bij overdracht van het fysieke product, de levering gaat voor Van Beek veel verder. Wij staan voor u klaar als zich ondanks alle voorzorgsmaatregelen een storing voordoet. Onze serviceafdeling is 24/7 bereikbaar en dankzij onze korte lijnen wordt u snel en adequaat geholpen, dat vinden wij onze plicht en verantwoordelijkheid.

Van Beek schroeftransport
BEDRIJFSNAAM:
Van Beek
ADRES:
Christiaan Huygensweg 20
POSTCODE:
5151 DN
PLAATS:
Drunen
LAND:
Nederland
TEL. NUMMER:
+31 (0)416-375225
FAX NUMMER:
+31 (0)416-378350

Informatie aanvragen

Producten van Van Beek

Spiraaltransporteurs
Schroeftransporteurs
Schroefmengers
Beladingsschroeven
Silo uitdraagapparatuur
Big-Bag vulmachines
Warmtewisselaars

Uitgelichte video