Zoek
Sluit dit zoekvak.

Van Trier b.v

Verhuur en verkoop transportbanden, trechter, hoppers, stortbakken, telestack, telesopische transportbanden, doorvoerbanden voor bulkgoederen zoals koffiebonen, zand, grint, cacao bonen, meel, diermeel, houtchips, houtpellets, afvalverwerking, kledingzakken, aardappelen, graan en alle andere losgestorte producten.

Van Trier Tholen is één van de oudste familiebedrijven van Nederland en misschien wel van Europa, dat constant overging van vader op zoon. Het bedrijf is opgericht in 1746 als smederij in De Heen en de huidige eigenaar, Hans van Trier, is de negende generatie in het bedrijf.

Negen generaties vernieuwing

Van Trier heeft zich door al die generaties heen steeds kunnen ontwikkelen en vernieuwen tot het moderne transportbandenverhuurbedrijf van nu. In 1996 werd Van Trier wegens de lange historie en de bijzondere plaats in de samenleving bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier.

Landbouwsector als vaste waarde

De landbouwsector is altijd belangrijk geweest voor het bedrijf. Hallenvullers, stortbakken en kistenvullers zijn veel gevraagde machines bij de landbouwbedrijven. De laatste decennia heeft de industrie ook steeds meer belangstelling voor onze mobiele transportoplossingen voor bulkgoederen. Momenteel verkopen we ongeveer 450 stortbakken, duobanden, transporteurs en hallenvullers per jaar van bekende fabrikanten als Miedema,Climax, Grimme en Breston. Buiten Nederland zijn wij vooral actief in België en Duitsland, maar ook uit andere Europese landen zien wij een toenemende vraag naar onze machines. Naast nieuwe hallenvullers, hoppers endoorvoerbanden verkopen wij ook gebruikte machines, vaak ex-rentals of inruilers.

Innovatie

Met onze ervaring van ruim 8000 machines hebben we Breston gevraagd de ideale stortbak, duoband, hallenvuller en transportband te bouwen. In 2009, 2010 en 2011 hadden we met onze stortbakken en hallenvullers een marktaandeel van gemiddeld 38% in Nederland.

Transportbandenverhuur

Sinds 1996 is het verhuurbedrijf actief en het maakt een jaarlijkse, autonome groei door van 30 procent. We kunnen de klanten voorzien van de allernieuwste machines, welke per week te huur zijn: hallenvullers,vultrechters, afvoerbanden, scheepsbeladers, kistenvullers, bunkers. Bekende merken die wij verhuren zijn Grimme, Breston, Miedema, en Climax. Over welke afstand u uw bulkgoederen wilt verplaatsen, wij leveren altijd de benodigde lengte, honderden meters als het moet!

Wij leveren aan klanten in de industrie, havens, wegenbouw, elektriciteitscentrales, warehousing, afvalverwerking, bulkopslag, woning- en utiliteitsbouw en agro-industrie. En in de theater- en televisiewereld gebruiken vele klanten onze presentatiebanden bij uitvoeringen en tv-opnames.

Van Trier b.v
BEDRIJFSNAAM:
Van Trier b.v
ADRES:
Lorentzweg 2
POSTCODE:
4691 SR
PLAATS:
Tholen
LAND:
Nederland
TEL. NUMMER:
0031166600100
FAX NUMMER:
0031166605076

Informatie aanvragen

Producten van Van Trier b.v

Bandtransporteurs
Stackers
Overslaginstallaties
Reclaimers
Scheepsbeladers
Trechters
Bunkers

Uitgelichte video