Zoek
Sluit dit zoekvak.

VAV Aandrijvingen bv

In 1973 ging VAV Aandrijvingen B.V. vanuit Den Haag van start als toeleverancier van slijtdelen voor de Nederlandse molenbouw en veevoederindustrie. Inmiddels heeft VAV Aandrijvingen B.V. zich gevestigd in Katwijk aan Zee, in een bedrijfspand met ruim 3.500 M2 opslag.

VAV Aandrijvingen B.V. is in al die jaren uitgegroeid tot de expert op het gebied van transportkettingen, transportschroeven en elevatoren. Kortom de kracht achter uw transport.

Een grote voorraad standaard artikelen, zoals elevatorbekers, elevatorbanden, transportschroeven, gootschraperketting, gaffelketting en kettingwielen in diverse maten zorgen voor een snelle levering.

Transportketting

De kettingen kunnen worden voorzien van diverse soorten meenemers. Kunststof of stalen meenemers worden voor u op maat gemaakt.

Elevatoren

Elevatorbanden worden voor u, uit voorraad, op maat gesneden en geponst. Met het ruime assortiment aan bekers, klokriemschroeven en riemverbinders kan VAV Aandrijvingen B.V. u snel helpen.

Transportschroeven

VAV Aandrijvingen B.V. levert hanglagers en schroeflinten uit voorraad. De schroefbladen en menglinten worden voor u op maat gemaakt. Hierbij heeft u de keuze uit diverse soorten staal.

Expert

Maar als expert in de aandrijftechniek kunt u bij VAV Aandrijvingen B.V. ook terecht voor uw capaciteitsvraagstukken voor ketting- en schroeftransporteurs en elevatoren.

Voor materiaalkeuzes met betrekking tot duurzaamheid van elevatorbekers, engineering voor diverse transportinstallaties geven de experts van VAV Aandrijvingen B.V. u graag hun advies.

Het is niet het streven van VAV Aandrijvingen B.V. een “eigen” type ketting of model elevatorbeker aan te bevelen. Capaciteit, soort stortgoed, situatie ter plekke, en prijs/kwaliteit verhouding bepalen het advies van onze technici.

Met behulp van de calculatiemodules voor elevatoren, transportketting en transportschroeven op deze site kunt u ook zelf uw berekeningen uitvoeren.

Op deze website maakt u meer kennis met VAV Aandrijvingen B.V. en het complete leveringsprogramma. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u natuurlijk altijd bellen voor een persoonlijk of telefonisch advies.

VAV Aandrijvingen
BEDRIJFSNAAM:
VAV Aandrijvingen bv
ADRES:
Postbus 3041
POSTCODE:
2220 CA
PLAATS:
Katwijk ZH
LAND:
Nederland
TEL. NUMMER:
0714023701
FAX NUMMER:
0714029814

Informatie aanvragen

Producten van VAV Aandrijvingen bv

Elevatoren

Uitgelichte video

Evenementen

Events