Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wynveen International b.v.

Wynveen International is een toonaangevend Nederlands bedrijf, gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en de realisatie van complete fabrieken en installaties voor de diervoerderindustrie en de daarin toegepaste apparatuur en systemen.

Geschiedenis Wynveen International

De geschiedenis van Wynveen International gaat terug naar twee broers die molenstenen verkochten in 1795. Gedurende 1945, met de Nederlandse groei in de landbouw industrie, begon Wynveen International te domineren in de productie van mengvoederfabrieken. We zijn er trots op te kunnen zeggen dat Wynveen veel mengvoederfabrieken heeft kunnen installeren welke vandaag de dag in Nederland in productie zijn.  Ongeveer 3.000 Wynveen zeven zijn in bedrijf over de hele wereld.

Wynveen International is gevestigd te Heteren in Nederland, dichtbij de Landbouw Universiteit van Wageningen. Alle primaire functies van Wynveen International BV zoals verkoop, engineering, fabricage, service, R&D, testen en administratie worden uitgevoerd in Heteren.

Hoofdproducten van Wynveen International

De hoofdproductie van Wynveen International BV bestaat uit hamermolens, lint-en peddelmengers, dubbelassige peddelmengers, roterende zeven en coaters voor vloeistoffen (vacuüm of atmosferisch).

Om de kwaliteitsstandaarden te garanderen assembleert en test Wynveen International alle hoofdmachines in haar eigen bedrijf. Wynveen International exporteert ongeveer 80% van haar huidige producten buiten Nederland.

Met een deskundig, ervaren en enthousiast team, focussen wij ons op de ontwikkeling en bouw van hoog kwalitatieve innovatieve machines en installaties voor vee-, vis- en diervoeder. Ons motto “veelzijdigheid in voederontwikkeling” is van toepassing, doorat wij ons onderscheiden door kwaliteit, innovatie, aandacht voor de klant en toegevoegde waarde.

We voeren niet alleen de opdrachten uit, we denken daadwerkelijk met u mee! Wanneer wij met u een afspraak hebben, zullen wij deze uitvoeren. Dit is mogelijk, omdat we geloven in wat we doen. De meest innovatieve technologische oplossingen garanderen unieke mogelijkheden. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Wynveen International BV.

Wynveen International BV
BEDRIJFSNAAM:
Wynveen International b.v.
ADRES:
Komkleiland 4
POSTCODE:
6666 MG
PLAATS:
Heteren
LAND:
Nederland
TEL. NUMMER:
+31 (0)26 47 90 699
FAX NUMMER:
+31 (0)26 47 90 698

Informatie aanvragen

Producten van Wynveen International b.v.

Schroeftransporteurs
Kettingtransporteurs
Mengers
Mixers
Peddelmengers
Beladingsbalgen
Bulkwagenbeladingsinstallaties
Scheepslossers

Uitgelichte video