Flag of NetherlandsXitrac intergroup

X-itrac Intergroup heeft het concept XIVAC ontwikkeld.

De XIVAC is een compacte, industriële en zelfrijdende unit die geschikt is voor het zuigen, blazen én afzakken van droge en natte stoffen en wordt gebouwd als zelfrijdende unit, op een aanhanger of een trailer òf als een stationaire machine.

XIVAC vacuum technology, specialist in industriële zuig, blaas en afzaktechnieken. Hier kunt u kennis maken met het XIVAC concept:

het XIVAC concept is een vernieuwend en kostenbesparend concept voor veel verschillende toepassingen op het gebied van pneumatisch transport. Onze compacte zuigauto’s zijn bestemd voor de verhuur. Wij hebben de bediening van de zuigwagens eenvoudig gemaakt zodat zij zonder personeel te huur zijn. Onze wagens zijn te besturen met rijbewijs B. Het opzuigen van een breed scala aan producten is mogelijk met de XIVAC. Voorbeelden van klussen waar de XIVAC zuigwagens voor worden ingezet zijn: industriële reiniging, overladen, transhipments, isolatie verwijdering, afzakken, asbest verwijdering, overbelading, contaminatie etc.

Opzuigen:

het opzuigen van droge bulkproducten of vloeistoffen d.m.v. flexibele slangen tot 150 meter lengte

Verblazen:

het opgezogen product kan via een flexibele slang en blaaslucht verblazen worden naar een unit naar wens, zoals een container, silo, etc.

Afzakken:

het opgezogen product kan ook direct afgezakt worden in Big bags, Octabins, Containers of dergelijke opslagmogelijkheden.

Onze nieuwe gepatenteerde zuigwagens zijn uniek op de markt en kunnen u veel kosten besparen. Voor speciale toepassingen of voor het ontwikkelen van aangepaste apparatuur: wij staan open voor elke uitdaging en denken graag met u mee.

Xitrac intergroup
sales
energieweg 37
4906CG
Oosterhout
Brabant
Netherlands
0653385715
Visit website
INFORMATIE AANVRAGEN
Nieuwsbrief