Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lybover BULK partner van FedBeton

Lybover BULK partner van FedBeton
7 feb 2020  |
Waregem - Om haar activiteiten in de betonsector verder te ontwikkelen sloot Lybover BULK (Motogroup) begin 2020 een partnership af met FedBeton, de Federatie voor Stortklaar Beton. Dit partnership zal Lybover BULK in staat stellen haar expertrol binnen de betonsector verder uit te dragen.

Als onafhankelijke business unit binnen de Lybover-groep levert Lybover BULK installaties voor de opslag en het transport van bulkgoederen. Lybover BULK is vooral actief in de bulk-, beton- en recyclagesector. Naast totaalprojecten biedt Lybover BULK ook componenten aan zoals silo’s, transportbanden, trechters, schroeven, elevatoren, big bag stations enz…

Lybover BULK partner van FedBeton

Om haar activiteiten in de betonsector verder te ontwikkelen werd een partnership afgesloten met FedBeton, de Federatie voor Stortklaar Beton. FedBeton vertegenwoordigt de ondernemingen van de industrie van de productie, het vervoer en het pompen van stortklaar beton.

“Om als groep expert te blijven zijn we steeds op zoek naar partnerships die een echte meerwaarde bieden. In FedBeton hebben we een partner gevonden die ons toelaat om initiatieven op maat voor de leden te ontwikkelen en met onze kennis en knowhow informatiebehoeften van de sector in te vullen,” zo stelt Hans Boels, CEO van Lybover.

Hans Boels (L) en Peter De Vylder (R)
Hans Boels (L) en Peter De Vylder (R)

Dankzij dit partnership kan Lybover BULK aanwezig zijn op de 5 regiomeetings die 2 keer per jaar plaatsvinden alsook de Algemene Vergadering. Initiatieven op maat zijn steeds mogelijk. Dit partnership zal dan ook in de komende jaren verder vorm krijgen.

“Onder de vorm van een partnership kan FedBeton bevoorrechte relaties aanknopen met een aantal firma’s – toeleveranciers van onze leden. Dankzij onze partners zorgen we voor een betere doorstroming van informatie in beide richtingen en kunnen we nauwe contacten onderhouden ter gelegenheid van meetings en events van FedBeton,” vult Peter De Vylder, Directeur van FedBeton, aan.

Het partnership is nog maar net gestart maar een eerste initiatief op maat is reeds in voorbereiding. Beide partners kijken uit naar een succesvolle samenwerking. 

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

Lybover RECYCLING: alles voor scheiden en transporteren van materiaalstromen Lybover RECYCLING engineert, installeert en onderhoudt installaties voor het scheiden, recycleren en transporteren van diverse materiaalstromen. Sinds vele jaren levert Lybover RECYCLING hoogwaardige oplossingen voor het...