Search
Close this search box.

Nieuwbouw | Foodindustrie Peti Protein

Nieuwbouw | Foodindustrie Peti Protein
10 feb 2022  |
Bij Peti Protein in Veenendaal leggen we momenteel de laatste hand aan de installaties voor zijn nieuwe fabriek. De installaties kenmerken zich door een duurzaam karakter. Zo wordt er gebruik gemaakt van duurzame koudemiddelen (R454B) en wordt restwarmte uit processen hergebruikt voor de klimatisering van de fabriek.

Er zijn twee luchtgroepen voorzien; één voor de medium-care en één voor de high-care ruimten. Naast de temperatuur wordt ook de luchtvochtigheid gestuurd, alsmede dat het ontwerp volledig op lucht hiërarchie gebaseerd is.  

Peti kijkt net als wij uit naar de ingebruikname van deze mooie productielocatie.

LUTEC Luchttechniek is specialist in het creëren van een optimaal werkklimaat voor mens en machine. Wij realiseren totaaloplossingen voor industriële klimaatbeheersing (HVAC) in de maakindustrie en de voedingsmiddelenbranche. Vanuit de luchttechnische behoefte van de klant stellen wij ventilatie, verwarming, koeling en filtering centraal.

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

LUTEC Luchttechniek levert geavanceerde luchttechnische oplossingen voor een schoon en gezond werkklimaat. Vanuit uw behoefte stellen wij ventilatie, verwarming, koeling en filtering centraal. Wij geven daarvoor het advies, leveren en monteren de oplossing en onderhouden...

Meer van LUTEC Luchttechniek BV

Gerelateerde berichten