Rotorbladen nu ook in metaaldetecteerbaar Foodgrade siliconenrubber, and Afsluiters, Een opening naar een afgesloten probleem
Bekijk in je browser

 

 


Click 'Download images' to view images


Adverteren »Aankoopgids »Bedrijf zoeken (A-Z) »

 

 

Sluizen, Kleppen en Afsluiters

 

 

placeholder_280_160.png
Rotorbladen nu ook in metaaldetecteerbaar Foodgrade siliconenrubber
VDL Industrial Products heeft naast de in de afgelopen jaren geïntroduceerde MD sluis, ook de bestaande HT sluizenreeks verder doorontwikkeld. Vanaf heden biedt VDL Industrial Products de HT serie ook aan met rotorbladen uit blauwe siliconenrubber. Het materiaal van deze rotorbladen bestaat uit een metaaldetecteerbaar siliconenrubber, volgens FDA en EC193 norm getest en geschikt voor contact met voedingsmiddelen.
Lees meer »
placeholder_280_160.png
Afsluiters, Een opening naar een afgesloten probleem
Een afsluiter is een mechaniek om de doorstroming van een medium, gas, vloeistof of vaste stof, te regelen door het gedeeltelijk openen of sluiten. De vele uitvoeringen van afsluiters hebben allen hun eigen toepassingsgebied. Er bestaat geen afsluiter die voor alle toepassingen geschikt zou zijn. Binnen de grove verdeling van gas, vloeistof en vaste stof zijn nog talrijke andere eigenschappen die de uitvoering van de afsluiters bepalen.
Lees meer »
 

placeholder_600_120.png

 

Gerelateerd nieuws
Druk- en vacuümdichte schuifafsluiter met doorlopende schuifplaat
Voor systemen die onder over- en/of onderdruk werken is de schuifafsluiter Type F-DK van Burgmer de ideale oplossing. Bij deze afsluiters worden twee ringvormige zuigers met opgevulkaniseerde elastische sealring pneumatisch tegen de schuifplaat met een ronde doorlaat geperst. Lees meer »
De wisselklep van Vismec biedt u veel voordelen met granulaat handling!
De unieke wisselkleppen van Vismec worden veelal toegepast voor vacuüm granulaat transport. Door een uniek afdichtingssysteem treedt er geen vacuümverlies op. Lees meer »
De VFP vlinderklep van WAM Holland “een optimale flow”
Met meer dan een miljoen werkende vlinderkleppen wereldwijd heeft de WAMGROUP een duidelijke positie in de markt ingenomen. Lees meer »
Meer nieuws »

 

 

Over ons
BulkTech is hét interactieve multimediale platform voor de solids-procesindustrie in de Benelux.

gm_logo.png
Social Media Links

bt_facebook.png

bt_googleplus.png

bt_linkedin.png

bt_rss.png

bt_twitter.png
Adverteren


Adverteren »

Nieuws delen


Deel uw nieuws »

 

 Aanmelden


   |   


Voorkeuren bewerken


   |   


Afmelden