Search
Close this search box.

Nu ook systemen voor monstername van vaste stoffen bij Hitma

Nu ook systemen voor monstername van vaste stoffen bij Hitma
Hitma heeft nu ook diverse monsternamesystemen in het assortiment voor industriële monstername van droge poeders, korrels en granulaten in continue en batchmatige productieprocessen.

Voor de monstername van vaste stoffen werkt Hitma samen met LaboControle. Dit bedrijf is sinds 1988 gespecialiseerd in monsternametechnologie voor de procesindustrie. Een aantal van de Labocontrole-monsternamesystemen en -oplossingen is gepatenteerd.

Volautomatisch monsternamesystemen voor vaste stoffen

Bij Hitma kun je terecht voor de volautomatische monsternamesystemen van LaboControle. Automatische monstername verhoogt de betrouwbaarheid en representativiteit van samples. Na invoer van frequentie, volume en gewicht worden automatisch representatieve monsters genomen. De monsters worden opgevangen in een laboratoriumbeker of monsterzak, vastgeklemd in tri-clamp koppeling. Deze monsternamesystemen voldoen aan de EHEDG-criteria.

De focus ligt bij Hitma op dit moment op de volgende monsternamesystemen:

FlowControl in-lijn monsternamesysteem voor poeders en granulaten

Pneumatisch of handbediende monsternamekraan om monsters te nemen van poeders of granulaten uit een pijpleiding vanuit een met perslucht aangestuurd proces.

PowControl in-lijn monsternamesysteem voor seriemonstername van poeders of granulaten

Nu ook systemen voor monstername van vaste stoffen bij HitmaIn-lijn monsternamesysteem om veilig een serie opeenvolgende representatieve monsters te nemen van poeders of droge granulaten tot 1 mm groot vanuit het hart van een industrieel proces. De PowControl is ideaal voor bedrijven binnen de voedingsmiddelenindustrie, farmacie en chemische industrie die moet voldoen aan GMP, FDA, ISO en/of HACCP.

PowerProof draagbare monstername tool voor droge stoffen

In de meer dan 20 jaar dat de PowerProof wordt verkocht, wordt deze draagbare motoraangedreven monstername-tool ingezet in uiteenlopende industrieën, waaronder voor voedingsmiddelen, cosmetica, farmaceutische producten en chemische applicaties.

De PowerProof monsternametool is ontworpen om monsters te nemen van poeders of granulaten met een afmeting tot 5 mm vanuit verschillende soorten containers (big bags, gepalletiseerde tassen, vaten en tanks). Dit monstername-instrument biedt een ergonomische, eenvoudige manier om een representatief monster te verkrijgen van inkomende grondstoffen in een fabriek.

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

Bij Hitma denken we graag met je mee. We begrijpen dat processen in elk bedrijf en in elke industrie anders zijn. Daarom werken wij intensief samen om een oplossing op maat te kunnen bieden. Zo zorgen wij...

Gerelateerde berichten