Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ook u kunt er nog bij zijn: Machevo Connect 2017

Ook u kunt er nog bij zijn: Machevo Connect 2017
5 okt 2017  |
Het jaarlijkse grootste evenement voor onze leden komt er weer aan. Machevo Connect vindt dit jaar plaats op 23 november in Jaarbeurs Utrecht.

Wie denkt dat begrippen als spannend, interactief en indrukwekkend niet samengaan met een Algemene Ledenvergadering is nog niet naar het jaarlijkse netwerkevenement van de Machevo & Bulk Vereniging geweest. Ook u kunt hieraan deelnemen.

Wij maken van deze jaarlijkse bijeenkomst een wervelend netwerkevenement. Zo hebben we van onze ALV ons drukstbezochte evenement gemaakt. Met een deelnemersaantal van rond de 100 directie- en managementleden van bedrijven die toeleveren aan de procesindustrie loopt u altijd wel interessante personen tegen het lijf die iets voor u kunnen betekenen.

Charles Groenhuijsen als dagvoorzitter

Dit jaar is Charles Groenhuijsen onze dagvoorzitter. Hij staat terecht bekend als dé Amerika-deskundige, maar wist u dat hij ook lezingen geeft over de invloed van nieuwe technologie zoals 3D-printers en drones? We hoeven ons dus geen zorgen te maken dat het hem allemaal te technisch wordt.

De impact van actuele ontwikkelingen op de branche

Charles Groenhuijsen heeft deze dag twee petten op, want hij zal even zijn taak als dagvoorzitter neerleggen om ons alles te vertellen over de invloed van wereldwijde actuele ontwikkelingen op onze branche. Als geen ander kan hij ons duidelijk maken welk effect het beleid van de Amerikaanse president Donald Trump op onze markt heeft en welke uitdagingen en kansen de Brexit biedt.

Duurzaamheid in de petrochemie

Als het gaat om duurzame productie en circulaire economie is kunststof niet het eerste waar de meesten aan denken. Maar duurzaamheid is juist een belangrijke drijfveer in deze branche. Steven de Boer, sustainability leader by petrochemisch bedrijf Sabic, laat zien hoe duurzaamheid in iedere branche een steeds grotere rol speelt.

Hackdemonstratie, BuzzMaster en meer…

We hebben na de vorige editie veel positieve respons gehad op de inzet van BuzzMaster, waarmee alle aanwezigen via hun smartphone interactief konden deelnemen aan het programma. Alle reden dus om deze vernieuwende sidekick opnieuw in te zetten!

Meer digitale spanning kunnen we verwachten van een hackdemonstratie, verzorgd door specialist Gerard Klomp van Capgemini. Hij demonstreert hoe gemakkelijk veel bedrijven te hacken zijn, onthult de meest gemaakte fouten en laat zien met welke kleine aanpassingen u veel leed kunt voorkomen.

Bezoekers net zo interessant als het programma zelf

Tijdens ‘Machevo Connect 2017’ komen leidinggevenden van bedrijven die toeleveren aan of zelf actief zijn in de procesindustrie samen. De bezoekers zelf zijn minstens zo interessant als het programma en het zou zonde zijn als u niet de kans krijgt met elkaar kennis te maken. Daarom krijgt u daar volop de kans toe in de pauze en tijdens de afsluitende netwerkborrel met heerlijke hapjes. U kunt de borrel ook gebruiken om even bij te komen van deze enerverende middag. De verwachtte eindtijd is ongeveer 19.30 uur.

Alleen leden en relaties kunnen meedoen

Deelname is kosteloos, maar alleen mogelijk voor genodigden en leden van de Machevo & Bulk Vereniging. Bent u geen lid maar wilt u deze kans niet missen? Word dan lid om alsnog te profiteren, of kijk eerst op www.machevo.nl/ledenvoordeel en zie welke voordelen u nog meer misloopt. Graag tot ziens bij Machevo Connect!

Meer in Evenementen

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

De Machevo & Bulk Vereniging is al 50 jaar de branchevereniging voor producenten, leveranciers en exposanten van procesinstallaties, procesengineering, procesautomatisering en procesapparatuur in de (petro)chemische, voedingsmiddelen, farmaceutische industrie en biotechnologie. De vereniging bevindt zich sinds...

Gerelateerde berichten