Zoeken
Sluit dit zoekvak.

PackAid B.V. introduceert de PackAid® Pack2Seal bandsealmachines

PackAid B.V. introduceert de PackAid®Pack2Seal bandsealmachines
8 mei 2018  |
ZWOLLE - PackAid B.V. brengt sinds enige jaren de bekende DOBOY bandsealmachines onder de eigen merknaam PackAid® Pack2Seal sealmachines op de markt en heeft daar nu het type PA 2008 aan toegevoegd, een compacte bandsealmachine inclusief een transportband.

De PackAid® Pack2Seal PA 2008 sealt alle PE foliesoorten zoals LDPE en LLDPE en overige thermoplastische foliesoorten en veelal ook voor het verwerken van laminaat foliesoorten, gecoat papier, cellofaan en dergelijke.

Met name voor loonverpakkingsbedrijven is deze machine zeer interessant omdat de machine niet aan foliematen (breedtes) is gebonden. ( maximum hoogte van het product is echter 300 mm)

De PackAid® PA2008 is uitgerust met een eenvoudig bedieningspaneel waarmee de machine gestart kan worden en de verwarming en koeling afzonderlijk van elkaar ingeschakeld kunnen worden. Bovendien kunnen doorloopsnelheid en de sealtemperatuur op het zelfde bedieningspaneel trappenloos worden ingesteld.

De machines worden gebouwd uit sterke componenten om een langdurig ongestoorde productie te verzekeren. De machine is vrijwel geheel opgebouwd uit roestvrijstaal dus ideaal voor levensmiddelenbedrijven en (loon) verpakkingsbedrijven die werken met levensmiddelen, zuivelproducten of abrasief materiaal. De PackAid® Pack2Seal PA2008 machine serie wordt gebouwd conform dezelfde kwaliteitsstandaard die PackAid B.V. ook aan de grotere zakkensluitmachines stelt.

PackAid® Pack2Seal PA 2008 technische specificaties:

  • Sealnaadbreedte: 10 mm.
  • Doorloopsnelheid: van 0 tot 12 meter per minuut.
  • Te verwerken foliedikte: tot maximaal 0,08 mm (som van twee lagen)
  • Temperatuurbereik: van 0 tot maximaal 300 graden C.
  • Instelbare hoogte: van 150 – 270 mm, maximale producthoogte 300 mm.
  • Vrije hoogte boven sealnaad:15 mm.
  • Verwarmingscapaciteit: 2 x 300 watt.
  • Afmetingen: 840 x 380 x 450 mm.
  • Afmeting transportband: 840 x 153 mm.
  • Totaal gewicht: 30 kg. (machine en conveyor)

Sinds begin van dit jaar (2018) heeft PackAid B.V. onder de eigen geregistreerde merknaam PackAid® Pack2Seal PA2008 op de markt gebracht. De PackAid® Pack2Seal PA2008 machines vinden momenteel veel hun toepassing in bedrijven die zich bezig houden met het (in loon) verpakken van kleine verpakkingen van diverse producten, zoals levensmiddelen, (bloem) zaden, korrelige producten, droge diervoeders, meel en andere poedervormige producten maar ook vaste producten zoals spijkers, bouten, moeren schroeven en andere artikelen in zakjes van ongeveer een halve tot maximaal 5 kilogram en een zaklengte van maximaal 300 mm.

Voorafgaand aan een offerte vraagt PackAid B.V. aan een mogelijke klant een aantal zakken op te sturen om zeker te zijn dat de machine ook datgene kan doen wat een toekomstige afnemer er mee voor ogen heeft, dit om teleurstelling te voorkomen en om de machine bij een eventuele opdracht al in te kunnen stellen en in te regelen zodat de machine zonder problemen bij de klant afgeleverd kan worden en “plug and play” in bedrijf genomen kan worden zonder tussenkomst van technici van PackAid B.V. wat de aanschaf van de machine alleen maar goedkoper maakt.

De PackAid® Pack2Seal PA 2008 wordt overigens geleverd met een zeer uitgebreid Nederlandstalig handboek met heel veel opengewerkte tekeningen van de machine om de bediening en het onderhoud zeer eenvoudig te maken.

PackAid B.V. is zeer overtuigd van de kwaliteit van de machine en levert de machines met een vol jaar garantie op alle onderdelen en mocht het zo zijn dat de machine binnen het eerste half jaar een mankement vertoont wat niet simpelweg door het vervangen van 1 of meerdere onderdelen op te lossen is dan wordt de machine zonder verregaande discussie omgeruild voor een nieuw exemplaar.

De PackAid® Pack2Seal PA 2008 betekent een absolute doorbraak in prijs en kwaliteit. De waardevermindering van een vergelijkbare machine is per jaar groter dan de aanschafprijs van de PackAid® Pack2Seal PA2008. U zult verbaasd zijn over de prijs waarvoor we de PackAid® Pack2Seal PA2008, inclusief transportband kunnen aanbieden, namelijk € 1650,= exclusief BTW, af PackAid Zwolle of € 1950,= exclusief B.T.W., franco huis inclusief een duidelijke instructie door een PackAid servicemonteur in uw bedrijf.

Zo is PackAid B.V. steeds innovatief bezig op het gebied van zakkensluitmachines, door hun inmiddels meer dan dertig jaar ervaring weten de medewerkers van PackAid B.V. ook precies waar ze het over hebben wanneer het om zakkensluitmachines gaat. De PackAid®Pack2Seal serie PA2008 bandsealmachines zijn overigens niet de enige machinetypes die PackAid B.V. op de markt brengt, ook de wat grotere machines die vroeger door Doboy in Engeland werden geproduceerd worden nu door PackAid onder de eigen merknaam op de markt gebracht. Ook levert PackAid B.V. service aan de grote industriële Doboy zakkensluitmachines en beschikt hiervoor over een eigen technische dienst en een eigen voorraadmagazijn.

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

PackAid BV is een betrekkelijk jong bedrijf (sinds 2008) met jarenlange ervaring op het gebied van verpakkingsmachines, intern transport en logistiek automatisering. Tot het leveringsprogramma behoren onder andere: dozenopzetmachines, dozenbeladingsmachines, trayopzetmachines en dozensluitmachines, naast zakkensluitmachines...

Gerelateerde berichten