Zoek
Sluit dit zoekvak.

N.M. Heilig BV

N.M. Heilig BV levert oplossingen voor handling van bulkgoederen, installaties voor productiefaciliteiten en installaties voor afvalverwerking: we ontwerpen, ontwikkelen, leveren, installeren en onderhouden een grote variëteit aan machines; van enkele apparaten tot complete turnkey installaties. Transportbanden, ketting transporteurs, elevatoren, platenbanden, zeefmachines, trommelzeef, doseerbunkers, stortbunkers, silo’s, non-ferro scheiders, bovenband magneten, windshifters, magneten, brekers, wassystemen, industriële mengers en machines voor ontzilten en sorteren.

De processen binnen de bulk handling, recycling en productie verwerken een grote variëteit aan bulkgoederen. Overslag, transport, sortering, recycling en behandeling van deze materialen vraagt om specifieke oplossingen. NM Heilig beseft dat het succes van uw proces afhangt van de kwaliteit, technologie en betrouwbaarheid van de machines en installaties die zorgen dat materialen en grondstoffen efficiënt bewerkt en verwerkt worden. We stellen onszelf telkens op de proef door de beste oplossingen aan te bieden, of dat nu om een analyse gaat van procesomstandigheden en advies of het leveren van kant-en-klare installaties.

We streven naar een optimale capaciteit in doorvoer, een hoge mate van terugwinning, zuiverheid en precisie dosering. Door het ontwerpen, produceren en monteren van complete afvalverwerking en bulk handling machines en installaties, leveren wij de benodigde technologie om uw prestaties in de verwerking en scheiding van materialen tot een succes te brengen. Los van het ontwerp en de productie, bieden we onze technische ondersteuning aan in de vorm van onderhoud, reparaties en revisie voor zowel NM Heilig machines en complete installaties als systemen van andere fabrikanten.

BEDRIJFSNAAM:
N.M. Heilig BV
ADRES:
Newtonstraat 17
POSTCODE:
1704 SB
PLAATS:
Heerhugowaard
LAND:
Nederland
TEL. NUMMER:
+31 72 571 66 88

Informatie aanvragen

Producten van N.M. Heilig BV

Shredders
Brekers
Engineering
Triltransporteurs
Elevatoren
Spiraaltransporteurs
Schroeftransporteurs
Bandtransporteurs
Kettingtransporteurs
Schijventransporteurs
Conische mengers
Mengers
Mixers
Peddelmengers
Schoepenmengers
Schroefmengers
Trommelmengers
Stackers
Telescopische beladingsbalgen
Beladingsbalgen
Bulkwagenbeladingsinstallaties
Container beladingssystemen
Overslaginstallaties
Scheepsbeladers
Scheepslossers
Trechters
Trilbodems
Drogers
Screeners
Separatoren
Sorteermachines
Zeefmachines
Magneetscheiders
Cyclonen

Uitgelichte video