Vibrerende separator nu beschikbaar met roestvrijstalen opbouw

Vibrerende separator nu beschikbaar met roestvrijstalen opbouw
Terwijl de Eco Separator voorheen alleen beschikbaar was met een geverfde opbouw is hij nu beschikbaar met een roestvrijstalen voetstuk.

De Eco Seperator van Russell Finex is een geveerde sorteerzeef die bij bijna alle productieprocessen kan worden ingezet.  Deze vibrerende separator kan zowel natte als droge materialen scheiden tot vijf gradaties, en de separator is een betaalbare oplossing voor elk zeefproces. De zeefmachine is beschikbaar in 6 verschillende maten van 24″tot 72″ en kan worden gebruikt in iedere productieopstelling, van testopstelling tot laboratoriumopstelling en full-scale productieopstelling.

Vibrerende separator nu beschikbaar met roestvrijstalen opbouwTerwijl de Eco Separator voorheen alleen beschikbaar was met een geverfde opbouw is de sorteerzeef nu beschikbaar met een roestvrijstalen opbouw. Dit maakt hem ideaal voor productieomgevingen waar de productieopstelling regelmatig wordt schoongespoten of waar geverfde materialen niet zijn toegestaan.  Dit is een normale vereiste in de voedselverwerkende en farmaceutische industrie, waar hygiëne in de productieomgeving essentieel is. De opbouw van hoogwaardig roestvrijstalen materialen biedt bovendien meer duurzaamheid, en er treedt dan ook geen corrosie op.

Russell Finex biedt een ruime selectie sorteerzeven en complete reeks industriële zeefmachines zodat wij altijd een goede oplossing kunnen aanbieden. U kunt eventueel onze seperator-selector gebruiken om de meest effectieve oplossing voor een specifiek doel uit te zoeken.

U kunt natuurlijk ook ten allen tijde rechtsreeks met ons contact opnemen voor meer informatie.

Voor meer artikelen over Scheidingstechnieken, bezoek hier onze Filtratie & Scheiden Tech Zone >

Zoek hier naar leveranciers van Zeven en Scheiders en in onze Aankoopgids >

Dit artikel is gepubliceerd door

Het in 1934 opgerichte Russell Finex is in de aflopen 80 jaar uitgegroeid tot een succesvolle internationale groep met meer dan 200 directe werknemers en een jaarlijkse omzet van boven de £25 miljoen ($40m).

Russell Finex - Wereldleider in zeeftechnologie

Wij zijn wereldleider in zeeftechnologie en het ontwerpen/produceren van trilzeven, ...

Russell Finex N.V. - Scheidingsapparatuur, zelfreinigende filters

Lees Interacties

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.