Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Adbulco Trading BV neemt afscheid van de bulk- en procesindustrie

Adbulco Trading BV neemt afscheid van de bulk- en procesindustrie
14 dec 2020  |
Na 20 jaar neemt Adbulco Trading BV afscheid van de bulk- en procesindustrie.

Onder de naam Adbulco Technical Support blijven wij wel onze kennis en ervaring inzetten op technische oplossingen voor alternatieve energie zoals vergassen, torrefactie, pyrolyse en transporteren van cement en alle opvolgende projecten. Ook blijven wij actief op de verdere ontwikkeling van onze afsluiters, doseersluizen en transportschroeven. De samenwerking met Meister Gerätetechnik in Königsbrunn, BK-Armaturen in Wuppertal Duitsland en Britton Procol Valves in Bideford G.B. wordt verder geïntensiveerd.

De dienstverlening van Adbulco Technical Support vindt plaats op provisiebasis, zodat u direct bedient wordt door de producent maar toch kunt vertrouwen op de bekende ondersteuning vanuit Adbulco. Op 1 januari 2021 gaat Adbulco Technical Support van start en zijn de werkzaamheden van Adbulco Trading BV formeel beëindigd.

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

Adbulco is een specialist in mogelijkheden en oplossingen voor de stortgoedindustrie. Meer dan 40 jaar ervaring met gassen, vloeistoffen, poeders, granulaten, mineralen en andere droge stortgoederen staat garant voor inventieve en bewezen oplossingen. Adbulco biedt...

Gerelateerde berichten