Bascules Robbe breidt verder uit richting Nederland

Bascules Robbe breidt verder uit richting Nederland
3 okt 2018  |
Bascules Robbe, gekend voor productie en ontwerp van weegtoestellen en afvulinstallaties breidt verder uit richting Nederland.

Om onze klanten in Nederland nog beter van dienst te zijn, heeft Bascules Robbe een bijkomende erkenning bij het NMI (Nationaal Metrologisch Instituut) behaald, nl. deze van ‘erkend keurder 5437’.

Bascules RobbeHierdoor kan men nu ook in Nederland instaan voor de eerste keuring van niet-automatische weegschalen en afvulinstallaties (R61) en kunnen we vanaf heden ook herkeuring van bestaande toestellen van zowel Bascules Robbe als derde partijen verzorgen.

Nieuwe installaties van Bascules Robbe kunnen op deze manier volledig in eigen beheer geleverd en opgestart worden. Op deze manier is een volledige turn-key oplossing gegarandeerd!

Hiermee breiden we onze full service verder uit en heeft u slechts 1 partner nodig voor uw weegoplossingen.

Bekijk ook onze laatste realisaties op onze homepage en youtube kanaal.

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

Bascules Robbe – Specialist in weegtechnologie! Daar gaan we voor, sinds 1845! Gevestigd in Torhout, stad van de ‘basculiers’, is Bascules Robbe uitgegroeid tot een industriële KMO met referenties in alle sectoren. Al de industriële weegsystemen worden in-house...

Gerelateerde berichten