Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Dinnissen Process Technology behaalt nieuwe ISO45001-certificering op het gebied van arbeidsgerelateerde veiligheid en gezondheid.

Dinnissen Process Technology behaalt nieuwe ISO45001-certificering op het gebied van arbeidsgerelateerde veiligheid en gezondheid.
1 okt 2021  |
Dinnissen Process Technology heeft deze maand een nieuwe ISO 45001 certificering ontvangen van een onafhankelijk certificeringsinstituut. ISO 45001 is de vervanger van de voormalige OHSAS 18001 certificering, en is ’s werelds meest erkende norm voor arbeidsgerelateerde veiligheid en gezondheid. Hiermee laat het bedrijf zien dat het zich bezig houdt met beleid, structuur en planvorming op het gebied van gezond en veilig werken (G&VW). Deze bedrijfscertificering toont aan dat de organisatie werkt volgens de algemeen geldende veiligheidsprocedures en dat haar medewerkers over de benodigde kennis en vaardigheden beschikken.

Veiligheid en gezondheid van medewerkers en bezoekers voorop

Dinnissen heeft in alle facetten van de organisatie te maken met mensen. Dit kunnen medewerkers, klanten, leveranciers maar ook bezoekers zijn. Daarom beschouwt de organisatie het als essentieel om de veiligheid en gezondheid te waarborgen van iedereen die bij Dinnissen betrokken is. Vanuit deze gedachte is een integraal managementsysteem tot stand gekomen voor gezond en veilig werken, gecertificeerd volgens de norm ISO 45001:2018.  Deze norm geldt als een hulpmiddel om een kader te verstrekken voor verbetering van de veiligheid van zowel werknemers als andere betrokkenen, het verminderen van risico’s van de werkplek, en het creëren van betere en veiligere arbeidsomstandigheden. Hierdoor helpt dit systeem het bedrijf om potentieel negatieve gevolgen te bestrijden. Door implementatie van ISO 45001 focust Dinnissen zich op het verbeteren van arbeidsomstandigheden, het wegnemen van gevaren, het minimaliseren van G&VW- risico’s, het benutten van G&VW- kansen en het oppakken van afwijkingen op het gebied van G&VW.

Voor een veilige én betrouwbare wereldwijde voedselproductie

Dinnissen is er trots op dat klanten, leveranciers, partners en medewerkers weten dat ze op Dinnissen kunnen rekenen. De grootste producenten en de beste merken ter wereld vertrouwen op Dinnissen met hun processen, en zij doen er alles aan processen veilig en betrouwbaar te laten verlopen. Daarom legt het bedrijf de lat hoog. Dinnissen streeft ernaar om op alle vlakken zo veilig mogelijk te zijn, voor zowel medewerkers, klanten en leveranciers als bezoekers. Als veiligheid en gezondheid optimaal gewaarborgd zijn, kunnen medewerkers namelijk de hoogste kwaliteit leveren. Hierdoor spelen zij een cruciale rol in het oplossen van één van de grootste mondiale uitdagingen: de productie van genoeg hoogwaardig voedsel voor alle mensen, huisdieren en vee. Dinnissen helpt hen om dit niet alleen zo efficiënt mogelijk te doen, maar ook op de meest veilige en gezonde manier. 

ISO 9001, ISO 14001 en ISO 45001

Dinnissen Process Technology behaalt nieuwe ISO45001-certificering op het gebied van arbeidsgerelateerde veiligheid en gezondheid.

Dinnissen voldoet aan alle wettelijke eisen, convenanten en richtlijnen op het gebied van informatiebeveiliging, kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu. Om een betrouwbare partner te zijn voor al onze relaties gaat het bedrijf echter nog een stap verder. Om dit aantoonbaar te maken en dit te borgen binnen de organisatie heeft Dinnissen gekozen voor een integrale certificatie van ISO 9001 (kwaliteit), ISO 14001 (milieu), ISO 27001 (informatiebeveiliging) en ISO 45001 (veiligheid en gezondheid).

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

Bij Dinnissen Process Technology zijn we er trots op dat we wereldwijd bekend staan om onze expertise, kwaliteitsproducten en innovatieve oplossingen op maat. We zijn nog trotser, dat onze klanten en medewerkers weten dat ze...