Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Flinke groei in vooruitzicht voor Rotterdam Processing Week 2025

Flinke groei in vooruitzicht voor Rotterdam Processing Week 2025
9 jul 2024  |
De voorbereidingen voor Rotterdam Processing Week 2025 zijn in volle gang. Het toonaangevende platform voor de procesindustrie die bestaat uit de drie vakbeurzen Solids, Pumps & Valves en M+R verwacht fors te groeien ten opzichte van de editie in 2023. Er is ruimte voor 280 exposanten verdeeld over bijna 6.000 vierkante meter aan beursvloer, zo’n 60% meer dan de vorige editie.

‘De drie vakbeurzen Solids, Pumps & Valves en M+R komen opnieuw samen op de beursvloer in Ahoy Rotterdam om een totaalervaring te bieden aan professionals uit de industrie. De komende editie in 2025 belooft een indrukwekkend event te worden, alleen al als we kijken naar de flinke uitbreiding op het gebied van exposanten en daarmee ook een grotere beursvloer. Onder de titel Rotterdam Processing Week bieden we drie vakbeurzen onder één dak aan, dat maakt het des te interessanter voor onze bezoekers. Op dit moment is de vroegboekperiode voor potentiële exposanten van start gegaan en we kunnen daardoor de eerste namen al bekend maken’, zegt Business Unit Director Bas van Gent van beursorganisator Easyfairs.

De vakbeurs Solids richt zich op de verwerking van droge stoffen, waar bedrijven zoals Adinex, Transtech, HOSOKAWA en LDL hun nieuwste technologieën en oplossingen tonen. Pumps & Valves biedt juist een uitgebreid aanbod van producten en diensten voor de verwerking van vloeistoffen en gassen, met exposanten zoals Georg Fischer NV, Busch en Tubi Valves. De vakbeurs M+R focust op innovatie binnen de procesindustrie, met de nadruk op automatisering, digitalisering en instrumentatie. Bedrijven als KROHNE Nederland B.V., Endress + Hauser BV en De Gidts & Feldman zijn als exposant aanwezig op M+R.

Rotterdam Processing Week is het toonaangevende evenement voor de procesindustrie, georganiseerd door Easyfairs. Het platform biedt gelegenheid voor exposanten en bezoekers om de nieuwste innovaties en oplossingen te ontdekken op het gebied van droge stoffen, vloeistoffen en gassen, en procesautomatisering. Met drie vakbeurzen onder één dak is Rotterdam Processing Week de plek waar kennis, technologie en netwerken samenkomen. De komende editie is op 1 en 2 oktober 2025 in Ahoy Rotterdam.

Meer in Evenementen

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

Easyfairs events geeft bezoekers een visie van de toekomst. Dankzij specifieke tools en kennis waarmee u vol vertrouwen vooruitblikt. U ontdekt er op zijn minst een succeservaring, waarschijnlijk zelfs een écht keerpunt in uw bedrijfsleven....

Gerelateerde berichten