Flag of NetherlandsDormatec Environment Systems

Dormatec Environment Systems is een jong bedrijf dat opgericht is in januari 2013 en is gevestigd in De Goorn in Noord-Holland. Dormatec levert diverse installaties rondom metaal bewerkingsmachines zoals; hogedruk units, koelinstallaties, olieafscheiders, filterinstallaties en luchtzuivering apparaten. Sinds eind 2014 levert Dormatec ook filtertafels en filterwanden. Deze zijn echter inzetbaar voor de afzuiging van vele grondstoffen. Naast afzuiging voor metaalbewerking, zijn de filters in de filtertafels en filterwanden ook inzetbaar bij hout-, steen-, en bijvoorbeeld kunststofbewerking. In samenwerking met een netwerk van dealers en wederverkopers bedient Dormatec naast Nederland ook de Europese markt.

Dormatec heeft als doel strategisch bij te dragen aan een verdere optimalisatie van uw productieproces. Hierbij rekening houdend met uw doelstellingen op het gebied van kwaliteit, arbo en milieu. Op deze wijze zal worden voldaan aan ons motto:

‘Dormatec meets your quality requirements’

Om dit te waarborgen heeft Dormatec voor de Europese markt de rechten verworven voor de verkoop en distributie van het gerenommeerde Zuid-Koreaanse merk Kemtech. Alsook van de Taiwanese fabrikant Air-O-Filter en Unimag. Sinds eind 2014 is hier ook het Britse Airbench bijgekomen.

Hedendaagse productie technieken binnen de Metaalindustrie moeten voldoen aan de eisen die vanuit de markt gesteld worden om optimaal en kosteneffectief te kunnen werken. Hogere snij snelheden, langere standtijden van gereedschappen en een lage shut-down van de machine moeten zorgen voor een verdere optimalisatie van het productieproces. Daarnaast draagt maatschappelijk verantwoord ondernemen ertoe bij dat organisaties het milieuvraagstuk binnen de eigen onderneming kritisch volgen.

Dormatec Environment Systems
Breeuwhamer 25
1648 HG
De Goorn
Netherlands
+31 0 229 542485
Visit website
INFORMATIE AANVRAGEN
Nieuwsbrief

Producten van Dormatec Environment Systems