Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hi-Safe Systems B.V.

Hi-safe Systems

Brandbeveiligingsinstallaties en explosieonderdrukking van Hi-Safe Systems vindt u overal waar veiligheid een “must” is: In de utiliteit evengoed als in de industrie en scheepvaart. Maar elke situatie vereist natuurlijk een andere aanpak en vaak ook andere apparatuur.

Juist dat is de kracht van Hi-Safe Systems: als middelgroot zelfstandig beveiligingsbedrijf met vertegenwoordigingen van grote gerenommeerde fabrikanten, zijn wij door het brede scala aan producten en oplossingen in staat om flexibel in te spelen op de meest uiteenlopende eisen. Met ruim 50 jaar ervaring als brandbeveiligingsinstallateur kunt u rekenen op een deskundig advies en een oplossing die past binnen uw wensen.

Ook voor het onderhoud kunt u op Hi-Safe Systems blijven vertrouwen. De servicedienst is altijd paraat om uw installatie in perfecte staat te houden.

Explosieonderdrukking
Een bijzondere toepassing van hoogwaardige techniek. Eenvoudig gezegd is een explosie een zich uiterst snel ontwikkelende brand waarbij een drukverhoging optreedt die desastreuze gevolgen kan hebben in omsloten ruimten.

Door het zeer snel detecteren van deze drukverhogingen en daarna injecteren van het blusmiddel kan een beginnende explosie onderdrukt worden, voordat de druk hoger wordt dan toelaatbaar voor de betreffende situatie.

IEP (voorheen Kidde) explosie-onderdrukkingsinstallaties vindt u bijvoorbeeld op procesapparatuur, filters, transportleidingen e.d. in de petrochemie en voedingsmiddelenindustrie.

Het totaalproces van ontdekken van een beginnende explosie tot en met het onderdrukken daarvan moet vaak binnen 100 msec. plaatsvinden!

BEDRIJFSNAAM:
Hi-Safe Systems B.V.
ADRES:
Maxwellstraat 39
POSTCODE:
3316 GP
PLAATS:
Dordrecht
LAND:
Nederland
TEL. NUMMER:
078-6171744
FAX NUMMER:
078-6178382

Informatie aanvragen

Producten van Hi-Safe Systems B.V.

Vlamdovers
Vonkdetectie
Vonkenvangers
Branddetectoren
Explosie-onderdrukkingssystemen
Infrarood brand detectoren

Uitgelichte video