Zoek
Sluit dit zoekvak.

INADCO Moisture Measurement

INADCO Moisture Measurement BV ontwikkelt en produceert meetapparatuur geschikt voor het meten in processen met fijne en grove inhomogene stortgoederen, zonder gebruik te maken van talloze calibratielijnen voor elk product.

Specialiteit van INADCO Moisture Measurement is het meten van de vochtinhoud en het bepalen van de bulkdichtheid tijdens het proces en het wegen van productstromen met een laag stortgewicht (60 gr/l – 1500 gr/l) met een bandweger.

Doordat zij zelf de ontwikkelaar en producent zijn van de meetapparatuur kunnen zij, indien nodig de apparatuur aanpassen aan de omstandigheden.

De vochtmeters behalen een zeer uitstekende reproduceerbaarheid en een nauwkeurigheid welke beter is dan elk ander systeem in het meten in inhomogene stortgoederen.

Met een jarenlange ervaring vanuit de mengvoederindustrie en in de potgrondindustrie is INADCO Moisture Measurement nu sterk in opkomst om ook andere industrieën te bedienen met o.a. contacten in de energie branche, baksteen fabricage en afvalverwerking.

INADCO Moisture Measurement
BEDRIJFSNAAM:
INADCO Moisture Measurement
ADRES:
Meerheide 18
POSTCODE:
5521 DZ
PLAATS:
Eersel
LAND:
Nederland
TEL. NUMMER:
+31 (0) 497 517 291
FAX NUMMER:
+31 (0) 497 517 469

Informatie aanvragen

Producten van INADCO Moisture Measurement

Sensoren

Uitgelichte video