Zoek
Sluit dit zoekvak.

Indus B.V.

U bespaart kosten en wint tijd als u bulkgoederen zo dicht mogelijk bij de oorsprong – dus nog voor ze in opslag en op transport gaan – verdeelt in kleinere direct verwerkbare hoeveelheden. Om dit te bewerkstelligen ontwikkelt Indus superieure gestandaardiseerde modulaire systemen die het mogelijk maken bulk- en stortgoederen efficiënt te verdelen, te verpakken, op te slaan, te vervoeren én te lossen.

‘Improving your bulk storage and logistics’

Met Indus realiseert u een significante verbetering in de opslag en logistiek van bulk- en stortgoed. Onze systemen zijn ontworpen om de big bag, nog altijd de beste bulkgoedverpakking, op te waarderen tot een solide en stabiel opslag- en transportmedium, waarin de goederen in de complete keten op niveau blijven. Efficiency is hierbij het sleutelwoord.

Een veilige werkomgeving en gebruiksgemak voor uw medewerkers

Isar en Neva zijn ook het antwoord op arbovriendelijk werken met big bags. Het maakt bulkgoed veilig te verplaatsen en stabiel te stapelen met de heftruck.

De systemen zijn snel en eenvoudig door één persoon op te bouwen, de buizen zijn licht en gemakkelijk te hanteren. Zelfs het onderlossen met de Neva kost uw medewerkers weinig fysieke kracht. Met het gebruik van de systemen van Indus creëert u een opgeruimde, overzichtelijke en schone omgeving waarin het prettig werken is. Dit heeft een positieve invloed op de productiviteit van uw medewerkers.

Hoe efficiënter hoe duuzamer

Duurzaamheid net zo belangrijk als een veilige werkomgeving. De systemen van Indus voldoen aan beide eisen. Ze zijn immers ontworpen vanuit de gedachte het logistieke proces zo doelmatig mogelijk in te richten.

Duurzaam werken is efficiënt doordat verspilling wordt vermeden:

  • Lager uitvalpercentage doordat kwetsbare producten degelijk zijn verpakt gedurende transport en opslag.
  • Optimaal gebruik van opslagruimte; door stapeling kunt u zes keer zoveel big bags opslaan.
  • Afname van het aantal transportbewegingen door optimale belading en compact retourvolume.
  • Minder overladen door proportioneren van bulkgoederen vanaf de bron.

Bovendien hebben Isar en Neva een lange  levensduur en zijn de onderdelen – die ook los verkrijgbaar zijn – vervaardigd uit hoogwaardige materialen die voor 100% recyclebaar zijn.

Indus B.V. - Opslag en logistiek van bulk- en stortgoed
BEDRIJFSNAAM:
Indus B.V.
ADRES:
Koningsschot 41
POSTCODE:
3905 PR
PLAATS:
Veenendaal
LAND:
Nederland
TEL. NUMMER:
+31(0)318 62 71 17
FAX NUMMER:
+31(0)318 62 71 01

Informatie aanvragen

Producten van Indus B.V.

Container beladingssystemen

Uitgelichte video

Evenementen

Events