Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ottevanger Milling Engineers

Ottevanger Milling Engineers is een toonaangevende internationale leverancier van productieapparatuur en verwerkingslijnen voor de graanverwerkende en mengvoederindustrie. Ottevanger Milling Engineers werd opgericht in 1909 en is tot op de dag van vandaag een onafhankelijk en succesvol Nederlands bedrijf in particulier eigendom, dat nu wordt geleid door de vierde generatie Ottevangers.

Op onze moderne en goed uitgeruste productiefaciliteiten in Aalten en Moerkapelle ontwerpen en produceren we een omvangrijk scala aan procesapparatuur, die voldoet aan de modernste vereisten en waarin de nieuwste technologieën zijn toegepast.

Ottevanger is over de hele wereld actief, niet alleen als leverancier van betrouwbare componenten van hoge kwaliteit, maar ook als aannemer of onderaannemer van grootschalige projecten. De beste oplossingen zijn altijd het resultaat van een nauwe samenwerking met onze klanten, van het eerste programma van eisen tot en met de training en overdracht.

Dankzij zijn vakkennis en expertise, opgebouwd in meer dan honderd jaar ervaring, is Ottevanger de ideale partner voor de uitvoering van uw project.

Ottevanger Milling Engineers
BEDRIJFSNAAM:
Ottevanger Milling Engineers
ADRES:
Moerkapelsezijde 32
POSTCODE:
2751 DL
PLAATS:
Moerkapelle
LAND:
Nederland
TEL. NUMMER:
+31 795 932 221
FAX NUMMER:
+31 795 931 147

Informatie aanvragen

Producten van Ottevanger Milling Engineers

Molens
Extruders
Elevatoren
Schroeftransporteurs
Mengers
Mixers
Peddelmengers
Planetaire mengers
Ploegschaarmengers
Schoepenmengers
Beladingsschroeven
Silo uitdraagapparatuur
Uitstroombevorderingen
Beluchtingsbodems
Silo's
Afsluiters
Doseerkleppen
Koelers
Drogers
Zeefmachines

Uitgelichte video