Zoek
Sluit dit zoekvak.

VDL Industrial Products

VDL Industrial Products is totaalleverancier van componenten voor afzuiginstallaties en bulkhandling.

Daarnaast levert VDL Industrial Products complete systemen voor explosie- en brandbeveiliging van industriële processen.

Alleen het beste is goed genoeg  voor uw organisatie. Daarom nodigen wij van VDL Industrial Products u uit voor een nadere kennismaking met ons bedrijf, waarbij een hoge kwaliteit van advies, producten en service voorop staat. Omdat u waarde hecht aan betrouwbare kwaliteit, of het nu om brand- en explosie-beveiliging van industriële processen gaat, of om componenten voor afzuiginstallaties en stortgoedbehandeling. U weet als geen ander dat die kwaliteit loont. Een langere levensduur en minder, eenvoudiger onderhoud draagt concreet bij aan het rendement van uw onderneming.

VDL Industrial Products heeft haar wortels in twee werelden. We zijn al decennia een vooraanstaand adviseur voor, en producent/ leverancier van componenten voor o.a. transport- en afzuiginstallaties en de verwerking van bulkgoederen. Een deel van deze componenten is in eigen huis ontwikkeld. We wijzen in het bijzonder op de roterende doorvalsluizen, die een begrip zijn in tal van bedrijfstakken.

Tevens bieden we een compleet programma systemen en componenten voor brand- en explosiebeveiliging van industriële processen. Ook op dit terrein heeft de combinatie van professionele advisering en producten met een uitstekende prijs/ kwaliteit-verhouding al geruime tijd haar waarde bewezen.

VDL Industrial Products – Componenten voor totaaloplossingen

nze grote kracht ligt in het ontwikkelen en aanbieden van componenten voor totaaloplossingen. Opdrachtgevers herkennen in onze adviseurs deskundige partners. Zij zetten hun kennis en ervaring in om optimale, haalbare oplossingen te creëren. Dat loopt van een objectief advies over mogelijkheden en wenselijkheden tot productie en installatie volgens afspraak. En natuurlijk een snelle service die gericht is op de voortgang van uw productieproces. Inderdaad, VDL Industrial Products ontwikkelt zich tot een one-stop-shop die op alle niveaus kwaliteit voorop stelt. Dat betekent de zekerheid en het gemak van één aanspreekpunt.

VDL
BEDRIJFSNAAM:
VDL Industrial Products
ADRES:
Hoevenweg 3
POSTCODE:
5652 AW
PLAATS:
Eindhoven
LAND:
Nederland
TEL. NUMMER:
+31 40 292 5580
FAX NUMMER:
+31 40 292 5502

Informatie aanvragen

Producten van VDL Industrial Products

Compensatoren
Flexibele verbindingen
Manchetten
Weegbalgen
Vlamdovers
Vonkdetectie
Vonkenvangers
Branddetectoren
Explosie-onderdrukkingssystemen
Infrarood brand detectoren
Triltransporteurs
Spiraaltransporteurs
Stofsluizen
Afsluiters
Celradsluizen
Doseersluizen
Separatoren
Cyclonen

Berichten van VDL Industrial Products

Uitgelichte video