Search
Close this search box.

Lybover trekt volop de kaart van innovatie met extra investeringen in 3D-scanning

Lybover trekt volop de kaart van innovatie met extra investeringen in 3D-scanning
5 mrt 2020  |
De Lybover groep zet volop in op de technologie van 3D-scanning. Met extra investeringen en een toegewijd scan-team schakelt Lybover in 2020 een versnelling hoger.

De uitgebreide ervaring van Lybover in engineering, project management, productie en montage in combinatie met 3D-scanning en engineering heeft een enorme impact op tijd, kost en veiligheid. Daarom zijn 3D-scans al jaren de basis voor de engineering van allerhande projecten bij Lybover.

On the wings of engineering

Lybover beschikt over een team van 80 engineers die in uiteenlopende sectoren actief zijn. De verschillende business units bouwen installaties in tal van sectoren waarvoor de basis van de engineering wordt geleverd door 3D-scanning. Al meer dan 100 projecten werden zo succesvol opgeleverd.

Intussen wordt 3D-scanning standaard voorgesteld aan de klant. Bij 3D-scanning is de kostprijs minstens identiek maar in vele gevallen nog voordeliger dan bij manueel meten. Tel daarbij de extra voordelen en de keuze is rap gemaakt.  “In onze ervaring komt 3D-scanning steeds voordelig uit,” zegt Filip Boels, CEO van Lybover. Zo besparen we tijd en geld en winnen we aan veiligheid.

Impact op tijd, kost en veiligheid

“De voordelen zijn legio,” zo bevestigt Yves Vandenhende, Head of Production / Head of Projects van Lybover METAL. “We meten sneller en correcter. De pre-engineering is completer. Geen rework of verrassingen tijdens montage. Minder opmetingen op hoogte en minder aanwezigheid op de werf verhogen de veiligheid”.

Toch is 3D-scanning en alle mogelijkheden die eraan verbonden zijn nog niet zo gekend. “Daar willen we dit jaar verandering in brengen. Aan de hand van een reeks seminaries en een informatiecampagne willen we klanten en potentiële klanten de voordelen van 3D-scanning en engineering laten ontdekken,” besluit Filip Boels.

Meer in Innovaties

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

Foeth is de aanbieder van hoogwaardige gebruikte procesmachines. Foeth heeft de drive om een nieuwe plek te vinden voor gebruikte machines vanuit duurzaamheidsoogpunt en moedigt bedrijven aan ook vanuit dit perspectief te handelen. Foeth daagt...

Gerelateerde berichten