Zoek
Sluit dit zoekvak.

ROBBE Mobiele bunkerweger met capaciteit van 450m³/uur voor het laden en lossen van schepen

ROBBE Mobiele bunkerweger met capaciteit van 450m³uur voor het laden en lossen van schepen
31 jan 2017  |
TORHOUT - De ROBBE mobiele bunkerweger is een discontinu totaliserende weeginstallatie. Dit betrouwbaar weegsysteem is gemakkelijk te verplaatsen waardoor het zowel aan de kaai als in de loods opgesteld kan worden.

ROBBE Mobiele bunkerweger met capaciteit van 450m³ uur Door de beperkte totale hoogte en storthoogte van 4,3m kan men deze bunkerweger zowel met een kaaikraan als met een bulldozer gemakkelijk en vlot beladen. De ingebouwde compressor zorgt voor een autonoom gebruik, men dient enkel 1 x 400VAC aan te sluiten.

De BR500XM is ontworpen voor producten met een goede massflow en SG van 0,4 à 0,8t/m³ en haalt hierbij een debiet van 450m³ per uur, waarbij de installatie nog niet op zijn maximum draait.

De engineering, fabricatie, installatie en ijking van dit toestel wordt volledig door Bascules Robbe uitgevoerd. Weegtechnisch wordt deze weeginstallatie gestuurd door een SIEMENS S7-1500 PLC met SIWAREX FTA weegmodule. Hierdoor kan deze ROBBE mobiele bunkerweger volgens de MID Europese richtlijn R107 geijkt worden voor commerciële doeleinden.

Voor meer artikelen over weegsystemen, bezoek hier onze Wegen & Doseren Tech Zone

Zoek hier naar leveranciers van weeg- en doseersystemen in onze Aankoopgids

 

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

Gespecialiseerd in wegen en vullen Sinds 1845 is Robbe Industries nv gespecialiseerd in weeg-, verpakking- en transportprocessen die klanten in verschillende sectoren hebben geholpen. Engineering & voorontwerp In co-creatie met onze klanten, waarbij we ons...

Gerelateerde berichten