Zoeken
Sluit dit zoekvak.

S.T. Projects ontwerpt ULTRA Hygiënisch Glove-box systeem

S.T. Projects ontwerpt ULTRA Hygiënisch Glove-box systeem
24 mei 2017  |
AMERSFOORT - Geavanceerd en innovatief Glove-box systeem t.b.v. food & pharma gebruik.

In opdracht van een grote multinational in de voedingsmiddelen industrie heeft S.T. Projects een vooruitstrevend model Glove-box ontwikkeld.

Glove-box principe

De Glove-box is een gesloten systeem waarbij de operator niet in direct contact komt met de grondstof. In de food en pharma industrie is het in gesloten omgeving verwerken van grondstoffen van groot belang. Operator- en productbescherming zijn belangrijke issues in dergelijke processen.

S.T. Projects ontwerpt ULTRA Hygiënisch Glove-box systeemOp de bijgevoegde foto ziet u het uiteindelijke resultaat van de Glove-box applicatie weergegeven als geheel samengebouwd proces gedeelte.

Conform EU Machine-richtlijn

Het door S.T. Projects ontworpen Glove-box model voldoet aan alle actuele eisen op het gebied van machine-veiligheid (EU-richtlijn 2006/42/EG), FDA, EHEDG, containment en hygiëne en is daardoor buitengewoon geschikt om als applicatie te dienen in de farmaceutische en voedingsmiddelen industrie.

Graag komen wij geïnteresseerden in een persoonlijk gesprek e.e.a. nader toelichten.

S.T. Projects b.v.

Door jarenlange ervaring van haar medewerkers heeft S.T. Projects zich ontwikkeld tot een volwaardige leverancier voor de procesindustrie, met als specialisatie componenten en installaties voor de behandeling van droge stoffen en vloeistoffen. S.T. Projects heeft een groot aantal succesvolle projecten gerealiseerd waarvan vele bij bekende vooraanstaande bedrijven.

Onder de klanten van S.T. bevinden zich bedrijven uit de voedings- en genotsmiddelen industrie, kunststof-producerende en verwerkende industrie en de chemische en farmaceutische industrie. Door de brede ervaring van S.T. Projects kan aan de specifieke eisen binnen uw productie-omgeving worden voldaan.

Binnen de diverse disciplines waar ST. opereert, is zij in staat een totaal oplossing te bieden. Vanaf het opstellen van het eisenpakket, de daaropvolgende analyse van en/of testen met uw product tot aan de definitieve oplevering van het project is ST. de juiste partner. Van kleine tot grote projecten, van projectuitvoering in eigen beheer tot projectmanagement, de specialisten van ST. staan garant voor een professionele en betrouwbare oplossing.

S.T. Projects is pas tevreden als u dat bent.

Klik hier voor meer informatie 

Meer in Innovaties

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

Door jarenlange ervaring van haar medewerkers heeft S.T. Projects zich ontwikkeld tot een volwaardige leverancier voor de procesindustrie, met als specialisatie componenten en installaties voor de behandeling van droge stoffen en vloeistoffen. S.T. Projects heeft...

Meer van S.T. Projects BV

Gerelateerde berichten