Zoek
Sluit dit zoekvak.

Stijve spieren en/of verkoudheid voorkomen door gefilterde lucht

Stijve spieren en/of verkoudheid voorkomen door gefilterde lucht
30 mei 2017  |
Het belang van schone lucht staat voorop. Daarom is het belangrijk dat de lucht goed gefilterd wordt.

Euro Manchetten &  Compensatoren filteren de lucht en verwarmen of verkoelen deze en vervolgens wordt deze lucht weer terug de ruimte in geblazen. R&D manager Alain Dirven en marketing executive Andrea Van Loon van Euro Manchetten &  Compensatoren vertellen uitgebreid hoe dit precies werkt.

Zondag 4 juni om 17.00 uur te zien in Doe Maar Duurzaam! bij RTL 7

Alles over het filteren van lucht is zondag 4 juni te zien in de uitzending innovatie van Doe Maar Duurzaam!; een informerend programma over diverse ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidsbranche. Dit kan variëren van Energie tot Duurzaam Ondernemen en van Milieu tot Bouw. Doe Maar Duurzaam is het totaalplaatje van verschillende duurzaamheidsaspecten om mensen bewust te maken van de duurzame mogelijkheden binnen ieder aspect van het dagelijks leven.

De herhaling is te zien maandag 5 juni om 7.30 uur in Doe Maar Duurzaam! bij RTL 7

  • Woensdag 7 juni 10.30 uur
  • Vrijdag 9 juni 13.05 uur
  • Zaterdag 10 juni 16.30 uur

Klik hier voor meer informatie over Euro Manchetten &  Compensatoren

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

Euro-Manchetten & Compensatoren is ruim dertig jaar gespecialiseerd op het gebied van flexibele verbindingen en aanverwante producten. In totaal is er een zestal productgroepen te onderscheiden: manchetten weefsel-, rubber- en metaal-compensatoren luchtverdeelslangen vouwbalgen Zo bent...

Gerelateerde berichten