Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Training die u en uw bedrijf vooruit helpt

Training die u en uw bedrijf vooruit helpt
27 feb 2024  |
Coperion biedt een uitgebreid trainingsprogramma aan voor al onze technologieën en procesoplossingen. Wij laten uw productie- en onderhoudspersoneel kennismaken met nieuwe procesoplossingen en manieren om onze technisch geavanceerde machines en systemen zo efficiënt mogelijk te bedienen. Bij deze trainingen gaan we specifiek in op de individuele behoeften van de deelnemers – van beginners tot specialisten. Wij bieden de meeste trainingen aan bij u op locatie of in een van onze trainingscentra wereldwijd.

Training Material Handling 

Alle Material Handling cursussen zijn op aanvraag verkrijgbaar. We behandelen een breed scala aan onderwerpen, van de basis, onderhoud en service tot speciale procestechnische kenmerken.

Training Feeding & Conveying

Elk proces heeft zijn eigen specifieke kenmerken en eisen. Op precies dezelfde manier ontwerpen wij onze doseer- en transporttrainingen. Coperion past de trainingen aan uw individuele behoeften aan.

Training Compounding & Extrusion

Wij bieden een veelzijdig trainingsprogramma voor compounding en extrusie. In driedaagse seminars gaan onze experts samen met de deelnemers dieper in op onderwerpen zoals de verwerking van technische kunststoffen, PVC of masterbatch. Ook opschalingsmethoden en efficiënte probleemoplossingsopties komen aan bod.

Nieuw aan het trainingsprogramma is het gecombineerde seminarie “Productie van Polyolefinen en Pelletiseren”. Naast alle bijzondere kenmerken van extrusie met de ZSK MEGAcompounder, zal deze training een hele dag besteden aan het pelletiseren. De installatie van de die plate komt aan bod, evenals veiligheidsvoorzieningen en opties voor probleemoplossing.

De seminars over compounderen en extruderen worden meestal gehouden als trainingen op locatie in Stuttgart, Duitsland. Op verzoek kunnen ze ook als online cursus of exclusief voor individuele bedrijven worden gegeven.

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

Coperion N.V. is een 100 % dochter van Coperion GmbH, de wereldwijde markt- en technologieleider voor compounderen, extruderen, materials handling en bijbehorende service. Coperion is uw partner in de kunststof, chemische, aluminium, farmaceutische en voedingsindustrie....