Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Dinnissen Process Technology zet nieuwe industrienorm voor informatiebeveiliging met nieuwe ISO 27001 certificering

Dinnissen Process Technology zet nieuwe industrienorm voor informatiebeveiliging met nieuwe ISO 27001 certificering
5 nov 2020  |
Dinnissen Process Technology heeft deze maand een hernieuwde ISO 27001 certificering ontvangen van een onafhankelijk certificeringsinstituut.

ISO 27001 is ‘s werelds meest erkende norm voor informatiebeveiliging. In 2017 behaalde de machinebouwer deze integrale certificering voor cyber security voor het eerst. Naar eigen zeggen, als eerste en enige machinebouwer in Nederland. ISO 27001 richt zich op de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van data; een uitzonderlijk keurmerk om over te beschikken als machinebouwer.

Reactie Wouter Kuijpers, Operationeel Directeur Dinnissen Process Technology

De rol van Smart Industry, IoT en beheer op afstand wordt elke dag groter in de productieprocessen van onze klanten. Samen met onze klanten innoveren we continu om productieprocessen efficiënter en financieel rendabeler te maken. Een voorbeeld van een dergelijke innovatie is het Dinnissen Productivity Platform. Hiermee kunnen onze klanten via de Cloud communiceren met hun machines en installaties. Dit is een eenvoudige manier om op elk moment, en vanaf elke locatie, inzicht te krijgen in het rendement van de productie, de servicestatus en mogelijke productieonderbrekingen. Om veilige verbindingen tussen de netwerken van onze klanten en van onszelf te garanderen, is het Dinnissen Productivity Platform ontwikkeld met een extreme focus op veiligheid en betrouwbaarheid. Met de ISO 27001 certificering op onze volledige organisatie, bieden we aantoonbaar zekerheid van een veilige informatievoorziening en een vrijwaring van datalekken en hackers.

Voor een efficiënte én betrouwbare wereldwijde voedselproductie

We zijn er trots op dat onze klanten, leveranciers, partners en medewerkers weten dat ze op Dinnissen rekenen. De grootste producenten en de beste merken ter wereld vertrouwen op ons met hun processen en met hun data, wij doen er alles aan om te laten zien dat we dit vertrouwen verdienen. Wij zijn er trots op dat onze klanten, leveranciers, partners en medewerkers weten dat ze op Dinnissen kunnen vertrouwen. Op alle fronten, ook op onze informatiebeveiliging. Daarom hebben we voor onszelf de lat hoog gelegd. Wij streven ernaar om de meest betrouwbare zakelijke partner te zijn van al onze klanten en relaties wereldwijd. Zij spelen namelijk een cruciale rol in het oplossen van één van grootste mondiale uitdagingen: de productie van genoeg hoogwaardig voedsel voor alle mensen, huisdieren en vee. Wij helpen hen om dit niet alleen zo efficiënt mogelijk te doen, maar ook op de meest betrouwbare manier.

ISO 9001, ISO 14001 en ISO 45001

Vanzelfsprekend voldoen we aan alle wettelijke eisen, convenanten en richtlijnen op het gebied van informatiebeveiliging, kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu. Om een betrouwbare partner te zijn voor al onze relaties gaan we echter nog een stap verder. Om dit aantoonbaar te maken en dit te borgen binnen onze organisatie hebben wij gekozen voor een integrale certificatie van ISO 9001 (kwaliteit), ISO 14001 (milieu), ISO 27001 (informatiebeveiliging) en ISO 45001 (veiligheid en gezondheid).

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

Bij Dinnissen Process Technology zijn we er trots op dat we wereldwijd bekend staan om onze expertise, kwaliteitsproducten en innovatieve oplossingen op maat. We zijn nog trotser, dat onze klanten en medewerkers weten dat ze...