Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Foeth lanceert nieuwe merkidentiteit en introduceert nieuwe CEO Michiel Schreurs.

Foeth lanceert nieuwe merkidentiteit en introduceert nieuwe CEO Michiel Schreurs.
13 feb 2024  |
Foeth, al ruim 100 jaar dé aanjager van circulariteit in procesmachines, onthult vandaag haar vernieuwde merkidentiteit met geheel nieuwe uitstraling. Klaar voor de toekomst, onder leiding van de nieuwe CEO Michiel Schreurs.

Reuse to reduce

Foeth presenteert een krachtige, hedendaagse positionering: Reuse to Reduce. Het bedrijf benadrukt dat procesmachines vaak te snel worden afgeschreven, ondanks mogelijkheden voor jaren hergebruik na renovatie. In een tijd waarin we ons bewust zijn van ieders ecologische footprint, is dit onacceptabel. De boodschap van Foeth luidt dan ook: Let’s rethink, let’s reshape, let’s relocatie, let’s reuse… Reuse to Reduce.

Foeth Stock en Foeth Program

Het gerenommeerde ‘Foeth’-label wordt voortaan onderverdeeld in twee sublabels: één gericht op voorraadhoudende procesmachines, en de ander gericht op projectgerichte oplossingen om bedrijven te ontdoen van overbodige procesapparatuur. Naast de herpositionering van het merk Foeth zijn ook deze twee labels nu duidelijk en herkenbaar gepositioneerd:

Foeth Stock:

Het label voor aan- en verkoop van gebruikte procesmachines, met een focus op CO2-besparing. Met bijna 3.000 machines direct uit voorraad leverbaar biedt Foeth Stock een enorm aanbod in gebruikte procesmachines. Uit passie voor de handel, maar vooral om het juiste te doen en procesapparatuur een tweede leven te geven.

Ontdek Foeth Stock.

Foeth Program:

Het label voor circulaire totaaloplossingen op maat voor grootschalige projecten van en voor bedrijven in de farmaceutische en fijnchemische industrieën. Het doel is om bedrijven te ontdoen van overbodige procesapparatuur, van projectbeoordeling tot aan professionele demontage. Gericht op het (gedeeltelijk) herbestemmen van volledige productielocaties of -activiteiten met het oog op duurzaamheid, waar circulariteit vaak óók zorgt voor een positieve financiële impact.

Ontdek Foeth Program.

Nieuwe CEO leidt Foeth naar een duurzamere toekomst

Naast de vernieuwde identiteit en de duidelijke positionering van de twee sublabels, verwelkomt Foeth met trots Michiel Schreurs als nieuwe CEO. Michiel gaat de positie van Foeth, als aanjager van circulariteit, verder uitbouwen. Michiel volgt Erik Saat op, die nu plaatsneemt in de Raad van Toezicht.

Maak kennis met Michiel.

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

Foeth is de aanbieder van hoogwaardige gebruikte procesmachines. Foeth heeft de drive om een nieuwe plek te vinden voor gebruikte machines vanuit duurzaamheidsoogpunt en moedigt bedrijven aan ook vanuit dit perspectief te handelen. Foeth daagt...

Gerelateerde berichten