Zoek
Sluit dit zoekvak. 

Innovaties op het gebied van Mixers en Mengers: Flexibele verbindingen voor Mengers en Mixers, en Dinnissen; Productivity Platform.
Bekijk in je browser

 

 


Click 'Download images' to view images


Adverteren »Aankoopgids »Bedrijf zoeken (A-Z) »

 

 

Mixers en Mengers

 

 

placeholder_280_160.png
Flexibele verbindingen voor Mengers en Mixers
In proceslijnen waar gebruik gemaakt wordt van mengers en/ of mixers zijn verschillende flexibele verbindingen noodzakelijk om de apparatuur in de installatie op elkaar aan te laten sluiten.
Lees meer »
placeholder_280_160.png
Dinnissen; Productivity Platform
Dinnissen; Productivity Platform (DPP) betreft een all-in oplossing om op elk tijdstip en vanaf iedere plaats veilig en betrouwbaar inzicht te verkrijgen in productiedata en onderhoudsgegevens van een procesinstallatie.
Lees meer »
 

placeholder_600_120.png

 

Gerelateerd nieuws
Verticale silomenger creëert massastromen binnen mengsilo
Voor het mengen en homogeniseren van goed lopende, droge stoffen van verschillende grootte en met verschillende stortgewichten heeft Van Beek de verticale silomenger ontwikkeld. De silomenger creëert massastromen binnen de mengsilo, de werking is te vergelijken met die van een chocoladefontein. Lees meer »
Vier mengers voor Balaji Wafers
Balaji is de op een na grootste aardappelchips producent van India. Voor het maken van zoutjes en snacks gebruikt de Balaji Group onze Gentle Touch mengers. “Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe technologieën om ons proces te verbeteren”, zegt directeur van de Balaji Group Keyur Virani. “Lindor is erin geslaagd om ons mengproces om te vormen in een hygiënischer en efficiënter proces.” Lees meer »
Meer gerelateerd nieuws »
Experts
Euro Manchetten & Compensatoren
placeholder_160_120.png
Euro Manchetten & Compensatoren is al meer dan dertig jaar actief op het gebied van flexibele verbindingen en luchttechniek. In die jaren hebben wij ons ontwikkeld van klein productiebedrijf tot toonaangevende producent zowel in binnen- als buitenland. Lees meer »
Dinnissen Process Technology
placeholder_160_120.png
Internationale specialist in de handling en processing van stortgoed in de feed, food, petfood en chemie. Complete processen voor het malen, zeven, wegen, mengen, doseren, drogen, expanderen, extruderen, vacuüm coaten, verpakken en transporteren van poeders, korrels en granulaten. Ontwikkelt, getest en vervaardigd in eigen huis. Lees meer »

 

 

Over ons
BulkTech is hét interactieve multimediale platform voor de solids-procesindustrie in de Benelux.

gm_logo.png
Social Media Links

bt_facebook.png

bt_googleplus.png

bt_linkedin.png

bt_rss.png

bt_twitter.png
Adverteren


Adverteren »

Nieuws delen


Deel uw nieuws »

 

 Aanmelden


   |   


Voorkeuren bewerken


   |   


Afmelden