Zoek
Sluit dit zoekvak.

Van Trier transportbanden sinds 1746 familiebedrijf

Van Trier transportbanden sinds 1746 familiebedrijf
2 nov 2023  |
In een historisch moment heeft het eerbiedwaardige familiebedrijf en hofleverancier, Van Trier te Tholen, aangekondigd dat de negende generatie het roer heeft overgenomen in het jaar 2023. Met trots en dankbaarheid kijken opa Jan (90) en vader Hans (61) terug op het feit dat Gijs van Trier (24) heeft bewezen de bekwaamheden te bezitten die nodig zijn om een volwaardige opvolger te zijn.

Met een rijke geschiedenis van 277 jaar is het bedrijf uniek in zijn soort en behoort het tot de oudste familiebedrijven in Nederland. Als Van Trier heeft het bedrijf inmiddels haar aanwezigheid wereldwijd gevestigd, gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van transportbanden.

Van origine begonnen als een smederij en vervolgens gespecialiseerd in transportbanden voor aardappelen en uien, heeft het bedrijf zich inmiddels ontwikkeld tot een toonaangevende speler in de markt van zand, grind, cacao, koffie, steenkolen, graan, pellets, en diverse andere bulkproducten voor het beladen van schepen en het vullen van opslaghallen.

Het onverschrokken karakter van Gijs blijkt uit het feit dat het bedrijf dit jaar een aanzienlijke inkooporder heeft geplaatst voor meer dan 260 grote installaties om schepen te beladen, met een

De overgang naar de negende generatie markeert een nieuw tijdperk voor Van Trier, waarbij traditie en innovatie hand in hand gaan om de nalatenschap van het bedrijf voort te zetten. De familie kijkt vol vertrouwen uit naar de toekomst en is vastbesloten om de leidende rol van Van Trier in de branche te behouden.

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

Verhuur en verkoop transportbanden, trechter, hoppers, stortbakken, telestack, telesopische transportbanden, doorvoerbanden voor bulkgoederen zoals koffiebonen, zand, grint, cacao bonen, meel, diermeel, houtchips, houtpellets, afvalverwerking, kledingzakken, aardappelen, graan en alle andere losgestorte producten. Van Trier Tholen...