Zoeken
Sluit dit zoekvak.

VCA** certificering voor TBMA

VCA** certificering voor TBMA
12 dec 2019  |
TBMA Europe is ook voor de komende drie jaar VCA** (2 sterren) gecertificeerd.

Dit betekent dat opdrachtgevers erop kunnen vertrouwen dat TBMA voldoet aan de noodzakelijke veiligheidseisen voor “het assembleren, installeren, inbedrijfstellen en onderhouden van systemen en componenten voor het behandelen en transporteren van stoffen”.

 Het doel van VCA* is om de risico’s op het gebied van veiligheid en gezondheid voor de uitvoerende medewerker op de werkvloer in kaart te brengen én te beheersen. VCA** gaat een stap verder: dit is bedoeld voor bedrijven met onderaannemers en is gericht op de totale structuur (beleid, verbetermanagement en organisatie) waarmee de VGM-zaken zijn vastgelegd. 

Directeur Bart Houben: “Dit is teamwork pur sang. Iedereen bij TBMA vindt het belangrijk dat de collega’s die onze producten bouwen, installeren en onderhouden veilig hun werk kunnen doen. Een extra uitdaging was dat we te maken hadden met een nieuwe auditor, die zelf tijdens de inspecties door het accreditatiebureau ge-audit werd. Reden te meer om trots te zijn op het nieuwe certificaat.” 

TBMA is sinds 2017 VCA** gecertificeerd. Het Veiligheidsmanagementsysteem van TBMA Europe BV is onlangs door Lloyd’s Register Nederland opnieuw ge-audit en goedgekeurd voor de norm VGM Checklist Aannemers (VCA**) Rev. 2017/6.0. 

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

History TBMA (Technical Bureau for Mechanization and Automation) was founded in 1967 under the leadership of the father of Bart Houben, managing director until the end of 2023. Father Houben started the company by importing...

Gerelateerde berichten