Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bedrijfspresentatie Euro Manchetten & Compensatoren

1 okt 2017  |
Euro Manchetten & Compensatoren is al meer dan dertig jaar actief op het gebied van flexibele verbindingen en luchttechniek.

In die jaren hebben zij zich ontwikkeld van klein productiebedrijf tot toonaangevende producent zowel in binnen- als buitenland. De focus van de industrie ligt in de Benelux, maar breidt zich uit naar verschillende deelmarkten in Europa, Amerika en zelfs Oceanië.

Innovatie is een zeer hoge prioriteit. Door altijd op zoek te zijn naar nieuwe technologieën is Euro Manchetten & Compensatoren immers zo groot geworden als zij nu is.

Door de jaren heen is Euro Manchetten & Compensatoren vaak voorloper geweest in het introduceren van nieuwe productietechnieken en hebben zij meerdere innoverende producten op de markt gebracht. Hiermee hebben zij nieuwe industrieën aangeboord.

Door in verschillende branches actief te zijn doen Euro Manchetten & Compensatoren namelijk kennis op die overgeheveld kan worden van branche naar branche. Technieken en materialen die in de ene branche ingeburgerd zijn, kunnen namelijk in de andere branche een belangrijke innovatie met zich meebrengen.

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

Euro-Manchetten & Compensatoren is ruim dertig jaar gespecialiseerd op het gebied van flexibele verbindingen en aanverwante producten. In totaal is er een zestal productgroepen te onderscheiden: manchetten weefsel-, rubber- en metaal-compensatoren luchtverdeelslangen vouwbalgen Zo bent...

Gerelateerde berichten