Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Dinnissen Process Technology presenteert beursstand dit jaar online

Dinnissen Process Technology presenteert beursstand dit jaar online
4 mei 2020  |
Aangezien verschillende beurzen zijn uitgesteld of geannuleerd, kunnen veel bedrijven hun innovaties momenteel niet presenteren.

Dinnissen Process Technology is één van deze bedrijven. Deze marktleider in procestechnologie heeft echter een andere manier gevonden om zijn relaties op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen: Dinnissen creëerde een digitale beursstand op zijn website. Zo vind je op deze online beurspagina vijf video’s over de nieuwste machines, innovaties en ontwikkelingen en geeft het bedrijf een sneak preview van de nieuwe productiehal. Daarnaast kunnen klanten en relaties op deze pagina één-op-één videogesprekken inplannen met de adviseurs van Dinnissen.

Reactie Rieks Reyers, Sales Manager Dinnissen Process Technology De voorjaarsbeurzen zijn erg belangrijk voor ons. Hier kunnen we de nieuwste ontwikkelingen presenteren en krijgen we de kans om te bij te praten met onze klanten en relaties. Wanneer we in de gaten kregen dat de voorjaarsbeurzen voorlopig geen doorgang zouden kunnen vinden vanwege het coronavirus (COVID-19), hebben we snel geschakeld. We zochten naar een andere manier om ons verhaal te kunnen vertellen en kwamen op het idee om onze beurspresentatie en -stand dit jaar online te houden. We maakten video’s van onze nieuwste innovaties en realiseerden eveneens een sneak preview van onze nieuwe productiehal in Sevenum. Uiteraard hebben we het liefst één-op-één contact met onze klanten, daarom kunnen zij vanaf nu persoonlijke videogesprekken inplannen met onze experts.

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

Bij Dinnissen Process Technology zijn we er trots op dat we wereldwijd bekend staan om onze expertise, kwaliteitsproducten en innovatieve oplossingen op maat. We zijn nog trotser, dat onze klanten en medewerkers weten dat ze...