Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Endupack bouwt nieuwe fabriek

Endupack bouwt nieuwe fabriek
9 jul 2020  |
Sinds medio 2018 versterkt Endupack, als onderdeel de Tallgroup, en beide partijen hebben de lange relatie verder uitgebouwd tot een hechte samenwerking.

Door het succes van het product in de markt en de toenemende vraag naar producten voor pallet stabiliteit is de bouw van een nieuwe fabriek in Frankrijk noodzakelijk. Alle vergunningen zijn aangevraagd en conform de planning moet de nieuwe fabriek september 2021 operationeel zijn. Het geheel wordt landschappelijk ingepast op een zeer ruim perceel van 22.611m2. waarin de sfeer van Normandië terugkomt.

Het gebouw zelf beslaat 6.242m2, daarnaast wordt de productie uitgebreid met meerdere lijnen. Hiermee verdubbelt Endupack haar productiecapaciteit.

In de nieuwbouwplannen zijn de ontwerpkeuzes gebaseerd op veiligheid, effectiviteit en minimale handling tijdens productie en opslag.

De fabriek zal vergaand geautomatiseerd worden, er komt een R&D afdeling met daarnaast een ruim laboratorium.

Gezien de blijvende toename in de vraag naar antislipvellen in de Benelux als wel andere Europese landen en andere continenten is het noodzakelijk de nieuwbouw binnen de afgesproken termijn operationeel te hebben.

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

Sinds de oprichting in 1998 is Tallpack International actief op het gebied van intern transport, pallettransport en -handling en eindverpakkingssystemen. Kernactiviteiten zijn ontwerp, levering en onderhoud van omsnoeringsmachines, palletiseersystemen, palletwikkelmachines, zakkenvulmachines/zakgoed afvullen, rekhoesmachines en de...