Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Engineering van procesinstallaties

Industrial Processing
28 aug 2018  |
Om een procesinstallatie optimaal te ontwerpen is een geraffineerde engineering nodig. Iedere klep, leiding, instrument, drukvat en tank moet perfect op elkaar aansluiten. Alle individuele componenten creëeren samen een geheel. Onder meer voor de chemische, farmaceutische, levensmiddelen en petrochemische industrie biedt Industrial Processing alle specialistische kennis over de procestechniek op component- en installatieniveau.

Hoe kiest u bijvoorbeeld het perfecte tankontwerp dat voldoet aan de gewenste hygiënische voorschriften? Marcel Houtzager van Altermij-De Gouwe houdt op woensdagochtend 3 oktober een presentatie over “Sanitair versus EHEDG (European Hygienic Engineering & Design Group) in een tankontwerp”. Hoe herkent u de waarde van EHEDG? Het verschil tussen een sanitaire en de EHEDG uitvoering in het tankontwerp worden besproken en uitgelegd. Want de eisen zijn vaak onduidelijk; hoe letterlijk worden behoeftes bedoeld? De wens in het ontwerp is EHEDG maar prijstechnisch bedoelt men vaak sanitair. Aan de hand van praktijkvoorbeelden zal Marcel Houtzager dit uitleggen.

Op de beursvloer van de Industrial Processing vindt u van 2 t/m 5 oktober een verzameling aan specialisten in het gezamenlijke Machevo Hotspots paviljoen van de Machevo & Bulkvereniging. Hier exposeert onder andere Ziemann Holvrieka, als fabrikant van roestvaststalen tanks tot aan ontwerper van totale procesinstallaties voor de voedingsindustrie, de chemie en bierbrouwerijen. Hun R&D staat garant voor een verhoogde duurzaamheid, efficiente en flexibele productieprocessen.

Ook treft u JME Technische Handelingsonderneming dat voor de chemische, farmaceutische, levensmiddelen en petrochemische industrie hoogwaardige en innovatieve technische industriële producten en componenten levert.

Zowel standaard als taylor made oplossingen van hoogstaande kwaliteit worden geleverd door JME voor het transport en de opslag van vloeistoffen, chemicaliën en vaste stoffen. Alle containers en IBC’s voldoen aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid, transportvoorschriften en hygiëne inclusief gewenste aansluitingen en samengestelde uitvoeringen, met of zonder frame en in verschillende roestvaststaal soorten passend bij uw product en gebruik. Uw product is verzekerd van een goede verpakking.

Meer in Evenementen

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten