Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Cursus hygiënisch ontwerpen – Principes

Cursus hygiënisch ontwerpen – Principes
Cursus hygiënisch ontwerpen – Principes

In deze 1-daagse cursus worden de basisprincipes behandeld voor voedselveilig produceren. U krijgt in korte tijd een totaaloverzicht van de kritische punten van een productielijn.

Onderwerpen:

Wet- en regelgeving; Risicoanalyse; Reiniging; Basisbeginselen hygiënisch ontwerp; Hygiënisch gebouw

Locatie Aristo, Brennerbaan 150, Utrecht Lunetten https://aristo.nl/bereikbaarheid-utrechtlunetten/

 

Date
8 dec 2023

Location
Aristo

Share this event

This event is published by

Burggraaf & Partners is gespecialiseerd in Hygiënisch Ontwerpen t.b.v. Food, Feed, Pharma en Cosmetica: voor machinebouw – beoordeling ontwerp (second opinion) voor voedingsmiddelen- en andere productiebedrijven – beoordeling productieproces (Hygiëne Scan) Volgens: Machine Richtlijn- food equipment EHEDG guidelines EN-1672:2 EN-ISO 14159...

Uitgelichte video