Zoek
Sluit dit zoekvak.

Veelgemaakte fouten bij drukverschil meten in ventilatiesystemen

Veelgemaakte fouten bij drukverschil meten in ventilatiesystemen
Veelgemaakte fouten bij drukverschil meten in ventilatiesystemen

Bij het meten van drukverschil in ventilatiesystemen komt in de praktijk veel meer bij kijken dan men vaak denkt. Onze specialisten Teun Mulder en Marcel van Kesteren geven voor het eerst een webinar over dit onderwerp. Zaken zoals ‘het effect van een geknikte slang’, ‘condens in je manometer’ en ‘hoe selecteer ik een drukverschilmeter voor mijn applicatie?’, komen aan bod.

Belang van drukmetingen

In bijvoorbeeld laboratorium en -ziekenhuisomgevingen worden drukverschillen nauwlettend in de gaten gehouden. Onnauwkeurige metingen kunnen leiden tot veiligheidsrisico’s, de integriteit van schone omgevingen aantasten en inefficiënte werking van systemen veroorzaken, wat kan resulteren in hoge(re) kosten en soms zelfs reputatieschade. Daarom is het essentieel om de juiste meetinstrumenten te kiezen, afgestemd op de specifieke toepassing.

 

Date
23 nov 2023

Share this event

This event is published by

Bij Hitma denken we graag met je mee. We begrijpen dat processen in elk bedrijf en in elke industrie anders zijn. Daarom werken wij intensief samen om een oplossing op maat te kunnen bieden. Zo zorgen wij ervoor dat je altijd de...

Uitgelichte video