Zoek
Sluit dit zoekvak.

World of Industry, Technoloy & Science 2024

World of Industry, Technoloy & Science 2024
World of Industry, Technoloy & Science 2024

WELKOM BIJ WORLD OF INDUSTRY

In 2024 presenteren de exposanten van de World of Automation, World of Motion & Drives en World of Industrial Processing zich gezamenlijk in één wereld: de World of Industry. Een grote verscheidenheid aan exposanten biedt een totaalaanbod uit de procesindustrie, maakindustrie, machinebouw, OEM en engineering. De deelnemende exposanten tonen hun innovaties, delen kennis en gaan graag met je in gesprek over jouw vraagstukken.

Daarnaast kun je je kennis verbreden door een voor jou georganiseerde seminars te bezoeken. Sprekers van gerenommeerde bedrijven zullen hier hun kennis en ervaringen delen over verschillende thema’s als Digitalisering in de industrie, Artificial Intelligence, Industrial Cyber Security, Energiebesparing/transitie en Robotisering.

Pak het podium

Nieuw tijdens de WoTS is een kleine seminarzaal op de beursvloer in hal 11. Deze halfopen zaal (standnummer 11C012) staat ter beschikking tot de exposanten van World of Industry. Tijdens de openingstijden van de beurs, kun je de seminarzaal huren voor het geven van een workshop, training of presentatie. Nodig je klanten uit en vertel je verhaal. Bezoekers dragen tijdens de sessies een koptelefoon met noice cancelling. Zodoende hebben ze volledige focus op jouw verhaal.

Organiseer een workshop, presentatie of training. Je huurt de zaal voor 60 minuten, inclusief 40 stoelen in theateropstelling, geluidsinstallatie met LED-projectiescherm en technische ondersteuning. Verras de bezoeker met scherpe oplossingen en toon jouw deskundigheid.

Seminar zaal 11C012 wordt exclusief verhuurt aan exposanten van de World of Industry.  Reserveer een tijdslot via de website en geef je voorkeur aan voor een dagdeel. De definitieve indeling van de tijdsloten wordt verzorgd door de organisatie, hierover ontvang je persoonlijk bericht.

Seminars

Wij bieden exposanten (gratis) de mogelijkheid om hun beursdeelname te combineren met het geven van een lezing in één van de onderstaande seminars. Bij invulling van de seminars wordt de stelregel gevolgd, dat de inhoud bepaald wordt door betrokken bedrijven die ook exposeren op de beurs.

Date
24 sep 2024 - 27 sep 2024

Location
Jaarbeurs

Share this event

Uitgelichte video

Evenementen

Events