Zoeken
Sluit dit zoekvak.

ISO17025 accreditatie voor Endress+Hauser

ISO17025 accreditatie voor Endress+Hauser
28 jun 2017  |
NAARDEN - Op 1juni jl. ontving Endress+Hauser de hoogst haalbare erkenning voor kalibratie van de Raad voor Accreditatie (RvA).

ISO17025 accreditatie Endress+HauserHet eigen laboratorium voor herkalibraties van flowmeters en druktransmitters in Nederland (Naarden) is geaccrediteerd volgens ISO17025. Dit is de hoogste kalibratiestandaard die u de zekerheid geeft dat Endress+Hauser technisch bevoegd is om kalibraties uit te voeren. ISO17025 gaat verder dan alleen kwaliteitsborging en is onder andere ook afgestemd op het personeel dat de kalibraties uitvoert, op de kalibratieruimte, op de kalibratiemethodes en de juiste toepassing van meetonzekerheden. De scope van deze accreditatie is op de website van de RvA terug te vinden: www.rva.nl/scopes/details/K169

Zekerheid kwaliteit

Kalibratie is in veel gevallen een terugkomend fenomeen. Hoewel de langetermijnstabiliteit van instrumenten tegenwoordig zeer goed is, geeft kalibratie zekerheid. Hiermee kunt u de kwaliteit van uw productie garanderen voor uw klanten en mogelijk voor controlerende instanties.

Veelzijdig in keuze

Endress+Hauser kalibreert verschillende meetprincipes, zoals flow, druk, temperatuur, pH, geleidbaarheid en dichtheid. Additioneel voeren wij ook kalibraties uit van instrumenten afkomstig van andere leveranciers. Ook kunnen we kalibraties op locatie uitvoeren. Dit heeft als voordeel dat procesonderbrekingen minimaal zijn.

Meer informatie: www.nl.endress.com/kalibratie

Voor meer artikelen over Instrumentatie bezoek hier onze Instrumentatie en besturing Tech Zone

Zoek hier naar leveranciers van Instrumentatie in onze Aankoopgids

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

Endress+Hauser is een wereldwijde leider in meetinstrumentatie, services en solutions voor industriële procestechniek. Wij leveren process solutions voor flow, niveau, druk, analyse, temperatuur, recorders en digitale communicatie, het optimaliseren van processen op het vlak van...

Gerelateerde berichten