Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lampe Technical Textiles vanaf nu: Lampe Group!

Lampe Technical Textiles vanaf nu: Lampe Group!
13 nov 2018  |
SNEEK - De geschiedenis van het bedrijf uit Sneek gaat ver terug in de tijd en is nauw verweven met de ontwikkeling van de confectie en de handel in textiel in Duitsland en Nederland

Lampe Group ”Creators of hi-tex solutions”Wat in 1875 begon met de verkoop van textiel voor de lokale zuivelindustrie vanuit de firma Gebroeders Lampe, ontwikkelde zich al snel tot importeur, confectioneur en groothandel in textiel.

“Inmiddels is onze organisatie volledig gericht op het leveren van een totaalpakket voor onze afnemers; zowel in de producten die we zelf ontwikkelen als het advies en onze service. Innovatie en creatief ondernemerschap zijn daarbij belangrijke speerpunten. Onze opdrachtgevers verzekeren van de beste totaaloplossing in technisch textiel, dat is onze missie”, aldus Quintus Lampe

“Creators of hi-tex solutions”

Als specialist op het gebied van technisch textiel ontwikkeld Lampe samen met haar klanten hi-tex totaaloplossingen. Van bouw en utiliteit tot voedingsmiddelenindustrie, ze hebben een duurzame relatie met klanten uit diverse branches.  Middels hoge kwaliteitsnormen en eigen productiefaciliteiten kan Lampe snel en flexibel schakelen. Vanaf nu zal Lampe haar werkwijze, visie en missie extra kracht bijzetten door de naam “Lampe Technical Textiles, te veranderen in: Lampe Group, met als belofte: ”Creators of hi-tex solutions”

Lampe Group ”Creators of hi-tex solutions”“Samen met onze klanten onderzoeken wij het (productie)proces, denken actief mee en delen we kennis en ervaring. De nieuwe naam en pay off past bij onze hoogwaardige kwaliteit van projecten, duurzame innovaties, maatwerk en services”, aldus Quintus Lampe.”

Nieuwe website

Direct met de juiste expert om tafel? De expertises van Lampe Group zijn ingedeeld in vijf specifieke divisies met een eigen verkoop,- en serviceteam. Ervaren vakmensen die uw productieproces onderzoeken, actief meedenken en er op zijn gericht om uw totaalproces te optimaliseren.
Ook de nieuwe website van Lampe Group is er op gericht om de klant zo efficiënt  mogelijk te laten navigeren naar de juiste toepassing of product.

Benieuwd wat Lampe voor u kan betekenen? Infomeer naar de mogelijkheden en/of check de nieuwe website via www.lampe.nl

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

Lampe Group is een dynamische, zelfstandige, productie- en handelsonderneming sinds 1875 en actief in technisch textiel. Wij leveren o.a. vrijwel alle gangbare filters en zeven in uiteenlopende industriële toepassingen aan diverse branches. Assortiment Lampe Group...

Gerelateerde berichten