Zoek
Sluit dit zoekvak.

B.V. Beco

Beco is gevestigd in Vianen en een begrip met haar kipwagens, betonstortsilo’s en met haar complete grondverzetuitrusting programma. Daarnaast is Beco producent van de Buiscartrailers, de Boforce fronts en giekverlengingen, Becograbs grijpers en staalconstructies/ staalwerken.Beco levert:

Boforce Gieken
Buiscar Trailers
Beco Grabs
Kipwagens, agro- en zwaartransport
Wiellader-uitrustingsstukken
Graafmachine-uitrustingsstukken
Sorteer Grijpers en (stenen)klemmen
Sloopuitrustingsstukken
Kubels

Een hecht team van ruim 115 enthousiaste medewerkers draagt zorg voor de kwaliteit die u van ons product verwacht en mag verwachten. Service staat hoog bij Beco in het vaandel. Alle producten worden ontwikkeld en gefabriceerd door gebruik te maken van eigentijdse CAD/ CAM systemen.
Wij zitten niet stil bij Beco. Om aan de vraag van onze klanten te kunnen voldoen, zijn wij continue bezig met het verbeteren/innoveren van bestaande producten, mogelijkheden voor nieuwe producten en uitbreiding van ons bestaande programma.
Om een indruk te krijgen van onze producten en diensten verwijzen wij u graag naar onze website. Wij staan geheel tot uw beschikking voor verdere en/of aanvullende informatie, voor vragen en/of contacten.

BEDRIJFSNAAM:
B.V. Beco
ADRES:
De Limiet 18
POSTCODE:
4131NR
PLAATS:
Vianen
LAND:
Nederland
TEL. NUMMER:
+31 (0)347 323 100
FAX NUMMER:
+31 (0)347 377 780

Informatie aanvragen

Uitgelichte video