Zoek
Sluit dit zoekvak.

Buisman Warehousing

Het specialisme van Buisman Warehousing is het mengen – en verpakken van poedervormige producten voor de voedings- en levensmiddelenindustrie.

Het verpakken van kinder- en zuigelingenvoeding is eveneens een belangrijke activiteit geworden binnen Buisman.Naast de poedervormige zuivelproducten, als belangrijkste groep poeders die worden gemengd en verpakt, worden er ook poeders voor de bakkerijgrondstoffenmarkt verwerkt.


Aanvoer in bulkwagens, bigbags of in zakgoed; als logistiek dienstverlener kunnen wij elke verpakkingsvorm verwerken. Dit geldt ook voor de afvoer van de goederen. Het afvullen van poeders in bulkwagens of het afvullen en verpakken van poeders in bigbags en/of zakgoed , Buisman heeft alle verpakkingslijnen in eigen huis.
Voor het afvullen en verpakken van sachets hebben wij een verpakkingslijn die voldoet aan de hoogste eisen in de voedings- en levensmiddelenindustrie. Deze verpakkingslijn kan sachets verpakken en afvullen vanaf een gewicht van 13,5 gram tot 2.500 gram.Onbedrukte sachets of private label beide behoren tot de mogelijkheden samen met de klant wordt gezocht naar de beste oplossing voor het verpakken en beladen van de container.


Kwaliteit speelt een zeer belangrijke rol binnen ons bedrijf, Buisman is HACCP, BRC, GMP+ en SKAL gecertificeerd. Sinds 2007 zijn wij ook Kosher gecertificeerd en in 2012 is de gewenste Halal certificering verkregen en de AEO certificering behaald.


Begin 2001 is het nieuwe hoofdkantoor op het industrieterrein Hessenpoort opgeleverd. Het moderne gebouw heeft een oppervlakte van ca. 32.000 m² en is volledig opgetrokken in beton.
Daarvoor is gekozen vanwege het duurzame karakter en de goede isolerende eigenschappen.
In ons warehouse van 32.000 m2 is opslag voor korte of langere periode mogelijk. Onze warehouse is voorzien van een sprinklerinstallatie ESFR en bestaat uit een eigen douane entrepot.


Het gehele warehouse is opgedeeld in compartimenten van 2000 m² die weer voorzien zijn van branddeuren. Verschillende ruimtes zijn pas te openen met behulp van een toegangskey, en het hele industrieterrein is beveiligd met een bijzonder innovatief camerabeveiligingssysteem.
Het in- en uitklaren van goederen, evenals het organiseren van bulk en/of conventioneel transport behoort tot het dienstverleningspakket van Buisman.
Buisman Warehousing since 1922 : specialist in packaging powdered food products .

BEDRIJFSNAAM:
Buisman Warehousing
ADRES:
Mindenstraat 20
POSTCODE:
8028 PK
PLAATS:
Zwolle
LAND:
Nederland
TEL. NUMMER:
038- 457 57 57
FAX NUMMER:
038- 457 57 50

Informatie aanvragen

Uitgelichte video