Zoek
Sluit dit zoekvak.

Climexx B.V.

Zuivere lucht, behaaglijk en doeltreffend.

Climexx streeft naar een verbetering van het klimaat binnen de industrie en utiliteit door het beheersbaar maken van het luchtdistributieproces en het ontzorgen van klanten.

Meedenken in oplossingen is onze sleutel tot succes. De medewerkers van Climexx zijn in staat zich in te leven in de primaire en ondersteunende bedrijfsprocessen van de opdrachtgevers. Hierdoor kunnen we met de best passende luchttechnische oplossingen het programma van eisen realiseren. Wij creëren vertrouwen door steeds weer te voldoen aan het verwachtingspatroon of dat te overtreffen. Climexx gaat voor continuïteit en vaste klantrelaties.

Kwaliteit
Aan ons werkklimaat worden steeds hogere eisen gesteld. Een goede luchtverdeling is hierbij van cruciaal belang. Bij het systeemontwerp wordt daarom ondermeer rekening gehouden met; inblaas van grote luchthoeveelheden, het tochtvrij inblazen, een zo laag mogelijk geluidsniveau en beheersbare hygiëne. Textiele luchtsystemen (TLS) zijn het geëigende product om deze belangrijke parameters te bewerkstelligen.

Maatwerkgericht
Een product dat onderdeel uitmaakt van een totaal moet tot in de puntjes geperfectioneerd zijn. Van engineering, planning en werkvoorbereiding tot productie en montage. Afgeleverd in kant- en klare- elementen of compleet op het werk gemonteerd. Climexx pakt uw project maatwerkgericht op.

Positie in de markt
klimaattechnologie met het textiele luchsysteem (TLS) heeft zich in de lucht-, klimaat- en koeltechniek bewezen en zijn plaats in de markt veroverd. Door zijn goede prijs/prestatieverhouding is het textiele luchtsysteem een uitstekend alternatief voor de systemen van metaal en door zijn technisch overtuigende voordelen verheugt het zich in een groter wordende populariteit bij enginerings- en adviesbureaus en vakspecialisten in de industrie en de installatiebranche.

Kienzler
Climexx is een samenwerking aangegaan met het Duitse Kienzler Textiele Ventilation GmBH. Kienzler heeft meer dan 30 jaar ervaring in verwarming- en airconditioning techniek.
Sinds 1993 zijn zij gespecialiseerd in fabricage van luchttechnische componenten uit textiele stoffen en folies en leveren zij uitgebreide concepten voor alle toepassingen op het gebied van comfort klimatisering.

Kienzler beschikt over moderne fabricage faciliteiten om snel en flexibel aan de marktvraag te kunnen voldoen. Zo kunnen materialen ondermeer met lasertechniek bewerkt worden om daarmee aan klantspecifieke eisen te kunnen voldoen.

Bij Climexx in Nederland zijn alle confectie faciliteiten voorhanden om eventuele benodigde aanpassingen alsnog uit te voeren.

Kienzler en Climexx, een mooie combinatie van Duitse kwaliteit en Hollandse flexibiliteit.

BEDRIJFSNAAM:
Climexx B.V.
ADRES:
Minervaweg 99
POSTCODE:
8239 DL
PLAATS:
Lelystad
LAND:
Nederland
TEL. NUMMER:
088 88 77 144
FAX NUMMER:
088 88 77 140

Informatie aanvragen

Uitgelichte video

Evenementen

Events