Zoek
Sluit dit zoekvak.

DataWeb

DataWeb biedt oplossingen voor bedrijven, overheden, scholengroepen en andere instellingen, die hoge garanties op uptime of meer bandbreedte nodig hebben dan de huidige verbindingen maximaal kunnen leveren. DataWeb voorziet bandbreedtes van 10 Mbit/s tot en met 100 Gbit/s, met symmetrische up-/downstream snelheden en een hoge betrouwbaarheid. Verbindingen boven de 10 Gbit/s worden ook geleverd aan de hand van een maatwerk design.

DataWeb levert sinds 1994 dataverbindingen en is daarmee één van de eerste en oudste internetproviders van Nederland. Bovendien is DataWeb volledig zelfstandig en onafhankelijk en levert glasvezel, Dark Fiber, Ethernet-over-Koper, DSL en straalverbindingen op nagenoeg elke plek in Nederland en zelfs wereldwijd.

DataWeb glasvezelverbindingen kenmerken zich door de hoogst mogelijke garanties:

  • Snelheden tussen 10 Mbit/s en 100 Gbit/s
  • Standaard vaste IP-adressen
  • Eigen IP-(internet)verkeer
  • Géén overboekte verbinding (1:1)
  • Ethernet/glasvezelapparatuur in bruikleen
  • Beschikbaarheid van 99,9%
  • Target repair/responstijd in geval van calamiteiten binnen 4 uur
  • 24/7 support bij verstoringen

Omdat DataWeb op Wholesale-niveau partner is van alle grote partijen in Nederland, worden alle typen verbindingen halffabricaat ingekocht om hier vervolgens eigen dienstverlening over te verzorgen. Oftewel; eigen IP-adressen, eigen internetverkeer en eigen SLA-afhandeling. DataWeb hanteert daarmee niet het one-stop-shopping principe; wij leveren alléén data infrastructuur en internetverbindingen. Dit is dan ook onze core business en specialiteit.

Met heldere communicatie, flexibiliteit, hoge garanties en jarenlange ervaring leveren we totaaloplossingen op maat voor toekomstbestendige organisaties. Deze werkwijze heeft ervoor gezorgd dat we de Computable Awards 2020 hebben weten te bemachtigen in de categorie services.

DataWeb
BEDRIJFSNAAM:
DataWeb
ADRES:
Zwartelaan 27
POSTCODE:
2271 BR
PLAATS:
Voorburg
LAND:
Nederland
TEL. NUMMER:
070 381 92 18

Informatie aanvragen

Uitgelichte video