Zoek
Sluit dit zoekvak.

Delft Solids Solutions

Delft Solids Solutions – Laboratorium voor contractonderzoek en materiaalkarakterisering

De core business van ons analyselaboratorium is het karakteriseren van fysische eigenschappen van materialen en oplossen van vraagstukken in de analytische materiaalwetenschap. Daarnaast verrichten wij onderzoek naar ontwikkeling van nieuwe poreuze materialen.

Ons analyselaboratorium heeft een breed scala aan fysische karakteriseringstechnieken, waarbij de nadruk ligt op fysische parameters van vaste stoffen als specifiek oppervlak, porositeit, dichtheid, chemische samenstelling en deeltjesgrootte en deeltjesvorm van vaste stoffen, maar ook sprays en aërosolen. De meeste technieken en methoden kunnen worden uitgevoerd volgens verschillende ASTM of ISO-normen of op verzoek van de cliënt.

Ons laboratorium is voorts uitgerust om stromingsgedrag, cohesie, shear, breeksterkte en gerelateerde eigenschappen van stortgoed te analyseren.

Delft Solids Solutions is uw partner voor methodeontwikkeling, trouble-shooting, technische marketing, productontwikkeling en kwaliteitscontrole. Ons rijk uitgeruste laboratorium heeft een breed scala aan instrumenten en, in geval van karakterisering, biedt een hoge throughput van monsters en korte turn-around tijden van minder dan 10 werkdagen.

Delft Solids Solutions - Materiaalkarakterisering laboratorium
BEDRIJFSNAAM:
Delft Solids Solutions
ADRES:
Molenweer 2B
POSTCODE:
2291 NR
PLAATS:
Wateringen
LAND:
Nederland
TEL. NUMMER:
+31 174 271 460
FAX NUMMER:
+31 174 271 461

Informatie aanvragen

Producten van Delft Solids Solutions

Evenementen van Delft Solids Solutions

26 nov 2024 -
27 nov 2024 >
28 nov 2024 -
28 nov 2024 >

Uitgelichte video